Tudor Chirilă l-a spulberat pe Dan Negru. „Vocea României“ a surclasat „Next Star“

Războiul audienţelor dintre Antena 1 şi Pro TV a fost câştigat, pentru început, de televiziunea din Pache Protopopescu. Atât luni, când a fost difuzată emisiunea „MasterChef“, cât şi

Războiul audienţelor dintre Antena 1 şi Pro TV a fost câştigat, pentru început, de televiziunea din Pache Protopopescu. Atât luni, când a fost difuzată emisiunea „MasterChef“, cât şi marţi, când pe post a fost „Vocea României“, Pro-ul a fost peste Antena 1.

Dacă luni „MasterChef“ s-a luptat cu un film difuzat de Antena 1, marţi, „Vocea României“ a fost la concurenţă cu „Next Star“. Pentru moment, se pare că Horia Brenciu a fost făcut uitat datorită lui Tudor Chirilă, audienţele fiind de partea celui din urmă.

La nivelul întregii ţări, „Vocea României“ a fost urmărită, potrivit paginademedia.ro, de 1,91 milioane de români, cu 650.000 de telespectatori mai mult faţă de „Next Star“, de pe Antena 1.

La oraşe, noul sezon al emisiunii de la Pro TV a strâns în faţa micului ecran, în fiecare minut, peste 1,1 milioane de români, o audienţă aproape dublă faţă de Antena 1, care avea aproximativ 600.000 de telespectatori pe minut.

Pe publicul comercial (18-49 de ani), Pro TV a avut o audienţă aproape triplă faţă de Antena 1.

La „Vocea României“ se uitau, în fiecare minut, 740.000 de români, în timp ce emisiunea „Next Star“ era urmărită de 270.000 de telespectatori pe minut.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod