Alex Velea s-a cuminţit de dragul Antoniei: „Sunt un romantic incurabil, sensibil“

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc, la Braşov, Romanian Music Awards, eveniment la care au luat parte cei mai mari artişti din industria muzicală românească. Cei mai

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc, la Braşov, Romanian Music Awards, eveniment la care au luat parte cei mai mari artişti din industria muzicală românească.

Cei mai intervievaţi cântăreţi au fost, fără doar şi poate, Alex Velea şi Antonia, care nu s-au ferit de nimic, şi-au declarat dragostea în faţa camerelor de filmat şi chiar s-au sărutat în faţa publicului.

Întrebat de reporterii de la WOWbiz cum este în relaţia cu Antonia, Alex Velea a afirmat că se simte împlinit alături de artistă şi că este un romantic incurabil. „Suntem un cuplu fericit, împlinit.

Abia aşteptăm copilul, pentru că ni l-am dorit mult. Eu nu sunt bad boy, sunt un romantic incurabil, sensibil. Sunt un băiat normal şi sunt foarte fericit că o să fiu tătic. Abia aştept să mă văd în postura asta şi îl am ca model pe tatăl meu, care m-a crescut bine şi mi-a dat educaţia asta. Îmi doresc un copil sănătos, nu contează sexul. Mie mi-ar plăcea să am trei sau patru copii“, a spus cântăreţul.

Antonia a confirmat cele spuse de Alex Velea, cântăreaţa afirmând că acesta ţine cont de lucrurile care îi plac ei.

„E foarte romantic şi ţine cont de lucrurile care-mi plac, până la cel mai mic detaliu. Pentru mine contează mai mult gesturile lui mici, decât să mă ducă în nu ştiu ce vacanţă exotică“, a afirmat Antonia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod