Teo Trandafir nu mai vorbeşte cu tatăl ei

Vedeta PROTV este supărată foc pe tatăl ei. Atât de supărată, încât nici de Paşte nu şi-a căutat tatăl. Conflictul dintre cei doi a izbucnit în urmă cu ceva timp, când Teo
Vedeta PROTV este supărată foc pe tatăl ei. Atât de supărată, încât nici de Paşte nu şi-a căutat

tatăl.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit în urmă cu ceva timp, când Teo şi-a acuzat tatăl, într-un interviu, că nu a vizitat-o la Viena, când ea se afla pe patul de spital. Ba mai mult, vedeta TV spune că tatăl ei a greşit atunci când a dezvăluit presei secrete de familie.
În tot acest timp, Ion Uţă a sperat că va primi un semn de la fiica sa, măcar cu ocazia sărbătorilor.
Însă, nimeni nu l-a căutat. “Nu m-a sunat, nu am vorbit cu ea, dar nici nu consider că m-am certat cu ea ca să mă împac! A sărit cu gura pe mine degeaba. Am vorbit frumos despre ea, despre fostul soţ sau despre viitorul ginere. Iar ajutorul îl oferi când ţi-e solicitat. Ştiţi vorba aceea: unde este minte, este şi multă prostie. În afară de ea, nu am altceva pe lume!”, spune Ion Uţă.
Nu ştim exact de ce s-au supărat cei doi, dar sperăm să se împace cât mai curând. Nu de alta, dar până la nunta lui Teo nu mai e mult timp şi ar fi păcat ca tatăl miresei să lipsească din poza de familie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod