Monica Gabor se crede un exemplu demn de urmat

Fosta doamnă Columbeanu le dă sfaturi tinerelor care vor să ajungă ca ea: "să acţioneze cu înţelepciune şi răbdare". După o căsnicie eşuată cu milionarul Irinel Columbeanu, o
Fosta doamnă Columbeanu le dă sfaturi tinerelor care vor să ajungă ca ea: "să acţioneze cu înţelepciune şi răbdare". După o căsnicie eşuată cu milionarul Irinel Columbeanu, o fetitiţă frumoasă şi acum o relaţie cu un bărbat bogat din SUA, Monica Gabor se crede un exemplu pentru tinerele domnişoare din România.
"Am constatat, de-a lungul timpului că multe fete care se află la început de drum mă privesc ca pe un exemplu de determinare, voinţă şi speranţă. Tuturor acelor fete care îmi scriu, îmi cer un sfat, le doresc întotdeauna să acţioneze cu înţelepciune şi răbdare.
Trebuie să încercăm să nu ne lăsăm înşelaţi de aparenţe, de vorbe, să judecăm după fapte şi să fim siguri că, dacă suntem în căutarea unui sculptor, nu dăm peste un tăietor de lemne", spune Monica, într-un interviu pentru EVZ.
Mai mult, Moni susţine că este foarte fericită şi că are o relaţie foarte frumoasă cu fiica sa. "Eu şi Irina suntem cele mai bune prietene, fiind mamă tânără am reuşit să creez o relaţie foarte apropiată cu ea. Practic creştem împreună", a mai spus Moni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod