Bianca Drăguşanu regretă că a pozat goală

După zeci de pictoriale în care a pozat aşa cum a născut-o mama ei, dar şi apariţii televizate în care decolteurile generoase şi fustele foarte scurte erau o obişnuinţă, Bianca a ajuns la

După zeci de pictoriale în care a pozat aşa cum a născut-o mama ei, dar şi apariţii televizate în care decolteurile generoase şi fustele foarte scurte erau o obişnuinţă, Bianca a ajuns la concluzia că ne-a arătat prea mult.

Ei bine da, Bianca Drăguşanu a început să regrete că s-a dezbrăcat prin revistele pentru bărbaţi. Ştiu că pare greu de crezut că o fată ca ea, care s-a lansat în lumea mondenă cu ajutorul unor poze indecente (în care ea era protagonista unei partide de sex, în pădure), ajunge să devină pudică, dar fostul iepuraş Plyboy nu mai e de acord cu goliciunea.

"Am exagerat pozând în Playboy de două ori", scrie vedeta, sub o poză pe care şi-a postat-o zilele acestea pe pagina ei de Facebook. Acuma, să nu vă imaginaţi că în această poză, Bianca, roasă de remuşcari, a apărut încheiată până-n gât şi cu o fustă până-n pământ. În instantaneul pe care roşcata şi l-a făcut în baie, îi putem admira trupul sexy acoperit cu un pantalon minuscul şi un maieu mult prea mic pentru bustul generos al Biancăi.

Bine că remuşările Biancăi rămân la nivel declarativ, iar fanii înfocaţi îi pot admira, în continuare, trupul splendid, obţinut cu atâta chin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod