Teo primeşte 20.000 de euro lunar de la Kanal D pentru propriul show

Teo Trandafir a semnat în această vară un contract de 20.000 de euro pe care îi primeşte lunar Kanal D pentru producerea emisiunii "Teo Show", potrivit Yahoo România. Se pare că suma primită

Teo Trandafir a semnat în această vară un contract de 20.000 de euro pe care îi primeşte lunar Kanal D pentru producerea emisiunii "Teo Show", potrivit Yahoo România. Se pare că suma primită de vedetă a stârnit nemulţumiri printre angajaţii mai vechi ai postului.

Mădălin Ionescu, moderatorul emisiunii WOWbiz, pare să fie cel mai revoltat de veniturile colegei sale, nemulţumit de faptul că el are un contract cu televiziunea turcă de 12.000 de euro. Moderatorul a declarat că se simte neîndreptăţit având în vedere vechimea sa la postul tv turcesc, potrivit unor surse de la Kanal D.

Pentru cei 20.000 de euro, emisiunea lui Teo concurează pentru cea mai bună audiență cu show-ul lui Cătălin Măruță, cel care acum șase ani i-a luat locul în grila postului ProTV, dar și cu "Acces direct" prezentată de Simona Gherghe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod