Lavinia, despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr.: "M-a cucerit cu simţul umorului"

Lavinia Pârva a acceptat să vorbească despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr. la emisiunea WOWbiz. Bruneta a povestit despre cum a fost cucerită de cântăreţ, dar şi despre momentul când a

Lavinia Pârva a acceptat să vorbească despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr. la emisiunea WOWbiz. Bruneta a povestit despre cum a fost cucerită de cântăreţ, dar şi despre momentul când a început cu adevărat relaţia lor.

"Ştefan are mult umor, are multe calităţi. Aşa m-a cucerit. Chiar dacă îmi aduc aminte gestul decisiv, nu l-aş spune. Sunt lucruri strict ale mele. El are multe calităţi", a declarat Lavinia în emisiune.

Deşi se zvoneşte că relaţia a început în 2011, când solista a fost surprinsă intrând în blocul lui Ştefan, Lavinia insistă că povestea lor de dragoste a început de curând.

"Nu a existat nimic între mine şi Stefan în 2011. Nu mai încerc să mă justific. A început la ceva timp dupa divorţ, dar cred că paparazzi ştiu asta. Ei ştiu exact când a început, de curând", a mai adăugat cântăreaţa.

De asemenea, bruneta a infirmat zvonul potrivit căruia cei doi s-au mutat deja împreună. "Avem casele noastre. Eu am casa mea, el are casa lui. Sigur că ne vizităm şi lăsăm lucrurile să vină uşor, frumos şi firesc. Nu vrem să forţăm", a continuat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod