Pile la "Vocea României"? Acuzaţii grave aduse echipei de realizatori

O sursă din PRO TV aduce acuzaţii grave producătorilor emisiunii Vocea României. Aceasta a declarat pentru Click! că tânărul arab prezentat în ediţia trecută a emisiunii e prieten vechi cu

O sursă din PRO TV aduce acuzaţii grave producătorilor emisiunii Vocea României. Aceasta a declarat pentru Click! că tânărul arab prezentat în ediţia trecută a emisiunii e prieten vechi cu producătoarea emisiunii, Mona Segall, şi este unul dintre favoriţii competiţiei.

În ediţia transmisă sâmbăta trecută de PRO TV, cea de-a doua din al treilea sezon, un arab pe nume Muneer Al Obeidli (29 de ani) a făcut senzaţie cu vocea sa la "Vocea României", deşi este originar din Abu Dhabi.

Tânărul a reuşit să-i întoarcă pe toţi cei patru juraţi - Loredana, Brenciu, Smiley, Moga. Ca dovadă a prieteniei arabului cu echipa de la emisiune stă şi fotografia cu Muneer şi Mona Segall, la o petrecere din februarie, cu mult timp înainte ca filmările pentru emisiune să fi început.

Smiley a recunoscut că-l cunoaşte şi că a colaborat cu Muneer şi i-a zis "«Vocea României» te va ajuta foarte mult, mă bucur mult că ai venit. Mi-ar face o deosebită plăcere să lucrăm în continuare împreună".
Cu toate acestea, Muneer a ales să fie condus în competiţie de Loredana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod