Prodanca vrea o fetiţă de la Reghe! Face tratament de fertilizare

Dorinţa Anamariei Prodan de a-i dărui soţului său, Laurenţiu Reghecampf, o fetiţă este veche. Acum însă vedeta a trecut la fapte şi s-a apucat de tratamente de fertilizare pentru a deveni

Dorinţa Anamariei Prodan de a-i dărui soţului său, Laurenţiu Reghecampf, o fetiţă este veche. Acum însă vedeta a trecut la fapte şi s-a apucat de tratamente de fertilizare pentru a deveni din nou mamă la 40 de ani.

Anamaria şi-a vizitat recent medicul ginecolog şi, potrivit WOWbiz.ro, a început un tratament menit să o ajute să rămână însărcinată. În cazul în care acesta nu va avea efectul dorit, soţia antrenorului stelist este hotărâtă să apeleze la clinici din străinătate.

"În urmă cu câteva zile, Anamaria a fost la medicul ei ginecolog pentru a găsi o cale de a face încă un copil.

Ea a adus şi câteva analize pe care doctorul său i le-a indicat şi, în urma lor, a primit un tratament de fertilizare, care se pare că a dat roade în cazul altor persoane. Din spusele specialiştilor, este cea mai performantă cale de a rămâne gravidă! Cu toate acestea, există şi riscul ca tratamentul să nu funcţioneze şi în cazul Prodancei, aşa că ea a început să se gândească şi la alte soluţii. Din câte ne-a spus nouă, prietenilor, dacă în România nu va reuşi, va merge în Turcia! La Istanbul este o clinică extrem de bună şi cu rezultate pozitive de 90%, iar ea îşi va încerca şi acolo norocul.
Poate, poate, Dumnezeu îi va da şi o fetiţă cu Reghe"
, a declarat o sursă apropiată vedetei pentru WOWbiz.ro.

În luna mai a acestui an, Anamaria Prodan a suferit un avort. Însărcinată în luna a patra, impresara a fost supusă unui avort spontan pentru că sarcina ei nu se dezvoltase corespunzător.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod