Alexandra, fiica prezicătoarei Carmen Harra, a pozat pentru Playboy

Alexandra Harra, fiica prezicătoarei Carmen Harra, a acceptat să renunţe la haine şi să devină protagonista unui pictorial în numărul din octombrie al celebrei revistei pentru bărbaţi

Alexandra Harra, fiica prezicătoarei Carmen Harra, a acceptat să renunţe la haine şi să devină protagonista unui pictorial în numărul din octombrie al celebrei revistei pentru bărbaţi Playboy.

Frumoasa blondă a avut ocazia să-şi expună în toată splendoarea faimosul posterior de care este foarte mândră şi cu care le face concurenţă unor vedete din SUA precum Kim Kardashian, Jennifer Lopez sau Coco Austin. Criticată de mulţi pentru formele generoase ale trupului său, Alexandra declara nu demult că este mândră de rotunjimile cu care a fost înzestrată: "Bărbaţii din America salivează după mine. În România, dacă nu eşti foarte slabă, automat eşti catalogată drept grasă. Vreau să schimb falsa noţiune prin care dacă eşti slab, eşti şi frumos".

Deşi şedinţa foto nud nu a fost una prea uşoară, fiica celebrei Carmen Harra povestind pentru Ziarul Ring că a avut de înfruntat atât curiozitatea vecinilor, cât şi roiul de ţânţari din zona piscinei, Alexandra a declarat că a fost încântată să pozeze pentru Playboy. "Propunerea de a fi pe coperta «Playboy România» m-a incitat şi m-a emoţionat mai mult ca oricând. M-am gândit: «Eu? Într-adevăr!». Acest gând curajos a fost urmat de unul negativ: «Dar ce vor crede oamenii despre mine?». Din fericire, mi-am amintit rapid că nu mi-a păsat niciodată de ceea ce cred alţii despre mine. A fost un vis devenit realitate, în principal pentru că mi-a oferit şansa să le arăt femeilor din România că, în lumea de azi, formele îţi pot da putere. Am căutat celelalte coperte «Playboy România» şi am realizat că pot contribui cu ceva nou, ceva diferit. Inutil să spun, am acceptat să pozez nud", a declarat fiica lui Carmen Harra pentru Ziarul Ring.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod