Bănică fuge de familia iubitei. Lavinia, neînsoţiţă la nunta surorii

Au recunoscut că formează un cuplu, însă nu sunt pregătiţi să se afişeze în faţa familiilor. Din acest motiv, cântăreaţa s-a prezentat neînsoţită la nunta surorii sale care a avut loc

Au recunoscut că formează un cuplu, însă nu sunt pregătiţi să se afişeze în faţa familiilor. Din acest motiv, cântăreaţa s-a prezentat neînsoţită la nunta surorii sale care a avut loc în Timişoara.

În acest weekend, Lavinia Pîrva a fost la Timişoara pentru a participa la nunta surorii sale şi, potrivit Cancan.ro, solista a venit singură la petrecere, lăsându-l pe Ştefan Bănica Jr. la Bucureşti. Motivul pentru care artistul a lipsit de la acest important eveniment poate să fie că nu este încă pregătit de marea întâlnire cu familia Pîrva, având în vedere că atât sora, cât şi părinţii cântăreţei nu l-au cunoscut.

Deşi a fost singură la petrecere, se pare că Lavinia nu a fost afectată, distrându-se de minune la petrecere.

Cu toate că nu par grăbiţi să-şi oficializeze relaţia, relaţia dintre Lavina şi Ştefan pare să fie una serioasă, bruneta mutându-se deja în casa în care artistul a împărţit-o cu Andreea Marin şi fetiţa lor.

Ştefan Bănică Jr. a rămas singur de la începutul acestui an, atunci când a anunţat că divorţează de Andreea Marin. De atunci, fiecare a mers pe drumul lui, singurul lucru care îi mai lega pe cei doi foşti soţi fiind Violeta, fiica lor.

Chiar dacă abia acum Ştefan Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia, căsnicia dintre el şi Andreea Marin a fost zdruncinată de un scandal imens care a avut loc în luna septembrie a anului 2011.

Atunci, Lavinia Pârva a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra pe strada pe care are un apartament şi Ştefan Bănică, loc în care cei doi artişti au petrecut aproximativ trei ore.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod