Soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, reţinut pentru evaziune fiscală

Omul de afaceri Ştefan Tache, soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, şi alte şase persoane au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, potrivit Mediafax.ro. Cei şapte sunt acuzaţi că fac parte

Omul de afaceri Ştefan Tache, soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, şi alte şase persoane au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, potrivit Mediafax.ro. Cei şapte sunt acuzaţi că fac parte dintr-un grup infracţional specializat în evaziune şi că au adus statului un prejudiciu de 4 milioane de euro.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi poliţiştii au făcut joi 56 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Suceava, Călăraşi, Dâmboviţa şi Teleorman, la locuinţele membrilor unui grup infracţional care ar fi produs o evaziune fiscală de aproximativ patru milioane de euro prin neplata TVA.

În urma percheziţiilor, la sediul DIICOT - Structura Centrală au fost duse la audieri 32 de persoane, procurorii emiţând ordonanţe de reţinere pentru şapte dintre acestea, printre care şi soţul Sandei Ladoşi.

Ştefan Tache alături de alţi şase suspecţi se vor prezenta astăzi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Stefan Tache a fost cercetat în libertate şi în dosarul cu fraude bancare de 85 de milioane de euro.

Ştefan Tache şi Sanda Ladosi doi s-au căsătorit în 2007, după o relaţie de 10 ani. Cuplul are împreună au doi copii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod