Daniela Gyorfi, răsplătită de mamă după 33 de ani de sacrificii

După 33 de ani în care a fost imobilizată la pat, mama Danielei Gyorfi s-a stins din viaţă duminică, 29 septembrie, lăsând o suferinţă enormă în sufletul fiicei sale. Ultimele gânduri

După 33 de ani în care a fost imobilizată la pat, mama Danielei Gyorfi s-a stins din viaţă duminică, 29 septembrie, lăsând o suferinţă enormă în sufletul fiicei sale.

Ultimele gânduri ale Anicăi Diţă au fost îndreptate asupra fiicei sale care şi-a sacrificat o mare parte din viaţă pentru a avea grijă de mama sa şi i-a lăsat moştenire tot ce avea. Femeia i-a lăsat cântăreţei o avere frumoasă care constă în 4 apartamente în Bucureşti, a căror valoare se ridică la aproape 250.000 de euro, potrivit Click.ro.

Mama vedetei a avut în proprietate 4 apartamente cu câte două camere, toate plasate în Bucureşti. Imobilele sunt situate într-un bloc din zona Baba Novac, în sectorul 3 şi raportat la preţul pieţei fiecare dintre ele valorează între 50.000 şi 60.000 euro. Într-unul dintre apartamente locuieşte Daniela cu George Tal şi fetiţa lor, iar celelalte trei sunt închiriate.

Mama artistei suferea de cancer la plămâni și a murit la Spitalul Floreasca duminică, 29 septembrie, acolo unde era internată de o săptămână la terapie intensivă.

Anica Diţă avea 62 de ani, iar pe lângă cumplita boală de care suferea, era și paralizată de 33 de ani, după ce şi-a fracturat coloana cazând pe scări.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod