Soţul Antoniei: "Am aflat de relaţia cu Alex Velea înaintea presei"

Bărbatul cu care Antonia este căsătorită din anul 2011 şi alături de care are o fetiţă, Vincenzo Castellano, a hotărât să vorbească despre motivele care au dus la divorţ dar şi despre

Bărbatul cu care Antonia este căsătorită din anul 2011 şi alături de care are o fetiţă, Vincenzo Castellano, a hotărât să vorbească despre motivele care au dus la divorţ dar şi despre relaţia pe care soţia sa o are cu Alex Velea.

"Noi nu mai suntem de un an împreună, din septembrie, şi înainte cu şase-şapte luni ne vedeam o dată la trei luni, eu stăteam în Italia, ea era cu concerte, nu ne certam din cauza asta. Ne-am înţeles, am discutat, dar niciodată nu ne-am certat.

Doar distanţa asta ne-a separat fără să vrem. Şi despărţirea noastră a fost ceva în comun. Nu că ea nu a mai putut sau eu. Am stat când am venit ultima dată, cu copilul, am văzut că nu mai mergea între noi, era o atmosfera negativă în casă şi nu era ok", a declarat Vincenzo pentru Acasă TV.

Despre Alex Velea şi Antonia, Vincenzo a declarat că a aflat chiar de la soţia sa că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, înainte ca acest lucru să ajungă în presă, însă nu ştie de ce nici până în prezent cei doi n-au recunoscut relaţia. "Eu ştiam de la ea, adică am aflat înainte să apară în presă, nu mai eram de mult împreună, eram despărţiţi", a povestit Vicenzo.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță de 2 ani, pe nume Maya.

Deşi s-au despărţit în urmă cu aproximativ un an, cei doi nu au divorţat încă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod