Nunta gay de la Pro TV, aspru criticată: 2.000 de reclamații la CNA

Căsătoria gay din cadrul emisiunii "Patru nunţi şi o provocare", transmisă pe 12 septembrie pe postul ProTV, a atras numeroase critici din parte telespectatorilor. Consiliul Național al

Căsătoria gay din cadrul emisiunii "Patru nunţi şi o provocare", transmisă pe 12 septembrie pe postul ProTV, a atras numeroase critici din parte telespectatorilor. Consiliul Național al Audiovizualului a primit peste 2.000 de sesizări împotriva show-ului, scrie Paginademedia.ro.

Nunta a dus emisiunea pe primul loc în audiențe, după ce show-ul a avut trei ediții pe locul doi în țară și la orașe. La nivel naţional, aproximativ un milion şi jumătate de români s-au uitat, în fiecare minut, iar la nivel urban, 850.000 de mii.

Show-ul a stârnit controverse şi i-a revoltat pe reprezentanţii mai multor asociaţii non-profit.

30 de ONG-uri, un arhiepiscop şi câteva vedete din showbiz s-au aliat pentru a protesta împotriva emisiunii pe care o consideră un atac la una dintre valorile fundamentale ale umanităţii: familia, ca uniune sacră între un bărbat şi o femeie, potrivit wowbiz.ro.

De profesie regizori, Daniel şi Mihai şi-au jurat dragoste într-o ceremonie cu un decor de vis, pe malul lacului, fiind oficiată de pastorul Diane Fisher, reprezentant al Metropolitan Community Church (MCC). Comportomantul celor doi miri le-a impresionat pe celelalte mirese aflate la eveniment, care au recunoscut că momentul a fost unul deosebit.

"Mihai era foarte emoţionat, era alb ca varul. Nu-mi vine să cred, m-am zbârlit. Mi-au transmis emoţia şi mie, am avut lacrimi în ochi. Se vedea că între ei este dragoste adevarată şi că ei îşi doreau foarte mult să facă acest pas", a declarat Vera, una dintre mirese, în cadrul emisiunii transmise de ProTV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod