Senzaţional! A apărut o nouă vedetă!

Te întrebi cine este? Pe cine a vrăjit? Cum a reuşit? Ei bine, o să-ţi spun că astăzi vorbesc despre Cristina Şişcanu. Trebuie sa recunosc că tânăra care l-a vrăjit pe Mădălin Ionescu

Te întrebi cine este? Pe cine a vrăjit? Cum a reuşit? Ei bine, o să-ţi spun că astăzi vorbesc despre Cristina Şişcanu. Trebuie sa recunosc că tânăra care l-a vrăjit pe Mădălin Ionescu este piţipoanca atipică. Nu are unghii false, extensii sau silicon, dar a ştiu foarte bine care îi este scopul.

Intrată în echipa emisiunii "Acces Direct", pe vremea când Mădălin Ionescu era încă la Antenă, Şişcanu a ştiut că o să ajungă celebră. Cum? Căsătorindu-se cu moderatorul.

Frumuseţea ei l-a vrăjit pe Ionescu, care a divorţat şi apoi s-a însurat civil cu ea, în Moldova. Acum se pregătesc cu foc şi voie bună să facă şi cununia religioasă.

De când au început pregătirile suntem intoxicaţi de atâtea ştiri despre această tinerică. Ba că şi-a luat rochia de nu ştiu unde, ba că a făcut nu ştiu ce, ba că este mulţumită de corpul ei, ba că nu vrea silicoane, ba că..., ba că.... Să nu mai vorbim de siropismele de care nu-l credeam capabil pe seniorul Mădălin Ionescu.

Mi se părea un bărbat cu picioarele bine înfipte în pământ, un bărbat tandru, dar rezervat în declaraţii siropoase despre intimitatea lui cu această femeie pe care o iubeşte nespus, după cum singur declară.

Mi se pare grosolan să dezvălui astfel de intimităţi, mai ales în faţa persoanelor pe care nu le cunoşti, în faţa publicului. Privind din afară, această poveste mi se pare o telenovelă prost făcută, în care personajul principal, bărbat, este dominat clar de partenera lui.

Tu ce părere ai?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod