Stop cadru! pentru Papan Chilibar, s-a scris aşa de puţin!

Actorul deţinut a fost răpus de leucemie. Papan Chilibar, 21 de ani, deţinutul care a uimit pe toată lumea cu prestaţia din "Eu când vreau să fluier, fluier!", a murit duminică seară la

Actorul deţinut a fost răpus de leucemie. Papan Chilibar, 21 de ani, deţinutul care a uimit pe toată lumea cu prestaţia din "Eu când vreau să fluier, fluier!", a murit duminică seară la Fundeni, după ce în luna februarie fusese diagnosticat cu leucemie. Atunci s-a scris puţin, apoi colegii săi de platou au mai vorbit pe ici pe colo despre drama lui, dar talentul i-a fost eclipsat de faptul că era închis pentru jaf.

A păşit pe covorul roşu de la Berlin, dar şi pe cimentul gri al penitenciarului Rahova.

Cu doar câteva zile înainte să plece la Berlin, la festivalul de film, Papan a fost acuzat de jaf, el fiind unul dintre cei care au spart sediul unei firme din sectorul 3 al Capitalei.

A fost condamnat, arestat pentru un an şi şase luni, însă colegii săi de platou au vorbit întotdeauna numai de bine de el. "Mi-a fost foarte drag şi foarte apropiat. Am ţinut la talentul lui. Era un băiat foarte talentat care a fost descoperit târziu. Cu toţii am fost să-l vizităm cât a fost la spital şi este o pierdere foarte mare pentru noi", Ada Condeescu, protagonista peliculei "Eu când vreau să fluier, fluier!".

Tânărul a murit duminică, la Fundeni, însă, din păcate, nimeni nu a vorbit despre asta.

Ştirea a dat-o Ada Condeescu pe pagina sa de Facebook. În schimb, tot weekendul s-a vorbit numai despre Mădălin Ionescu şi nunta lui, despre Mărioara Zăvoranu şi faptul că a prins buchetul, despre Simona Sensual care s-a iubit cu Maharu' în parc, despre Tonciu şi Mitea, despre Păsărin.

Despre toţ de, de fapt, despre nimic.

Dumneazeu să-l odihnească pe Papan Chilibar!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod