Bianca Drăguşanu şi Adelina Pestriţu la un pas de moarte?

Doamneee, pe vremea lu' bunica nu mai erau atâtea cure de slăbire, pastile, ceaiuri, femeile erau rumene în obraji, bărbaţii erau fericiţi, copiii erau sănătoşi. Astăzi femeile se topesc de

Doamneee, pe vremea lu' bunica nu mai erau atâtea cure de slăbire, pastile, ceaiuri, femeile erau rumene în obraji, bărbaţii erau fericiţi, copiii erau sănătoşi. Astăzi femeile se topesc de nemâncate, bărbaţii sunt piţi şi copiii nu prea mai vin.

Mi-a trecut prin cap această comparaţie în momentul în care le-am văzut pe divele, divelor de astăzi. Aaaaadelina Pestriţu şi Bbbbbianca Drăguşanu!!! Tăticule, fetele astea mai au puţin şi nu se mai văd. Nici măcar în dungă, vorba unui prieten.

Blondina, roşcata, fostă a lui Bote, actuală a lui Cristea, vrea să demonstreze că poate fi un model de succes şi s-a ambiţionat să slăbească...

de tot, mai ales după ce fostul ei iubit şi mentor declara acum câteva luni că ea nu are forme de model internaţional. Azi îi face în sâc, are forme, dar nu mai are aer... de foame. Rezultatul... este ANOREXICĂ. Îi ies coastele prin piele, încă puţin şi o să i se facă radiografia pulmonară ad-hoc.

Adelina Pestriţu, pe de altă parte, vrea una şi bună. Să slăbească, nu se ştie de ce, pentru că este slabă moartă, cum se spune, dar ea o ţine pe a ei. Zilele trecute a luat-o cu leşin la volan, mai mai să facă accident.

De ce? De nemâncată!

Eu personal, o adeptă a dietelor şi a curelor, cred că fetele astea "fură curent". Ştiu chestia cu tendinţele: cea din Dorobanţi, de la cafenele, cea cu iubitul potent... financiar, cu maşina albă de fiţe, cu Vuitton-ul sau cu telefonul Vertu. Dar de aici până la moda curelor de slăbire şi dorinţa de a fi anorexică, mi se pare că este prea mult.

Este clar că s-a întrecut limita şi, vorbind serios acum, adolescentele de astăzi se uită la aceste specimene ca la nişte idoli, din păcate.

Mâine poimâine o să vedem pe stradă numai scheleţi ambulanţi, vineţi...

Este îngrijorător!!!!
Fetelor, mâncaţi sănătos şi urmaţi sfaturile specialiştilor! Nu e de glumă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod