Sămânță de scandal: Iulia Albu l-a uitat pe Mihai și are un iubit italian

La aproape o săptămână de la divorțul oficial, Iulia Albu pare hotărâtă să-și refacă viața. Creatoarea de modă a fost surprinsă în compania unui bărbat plimbându-se prin parc. Se pare

La aproape o săptămână de la divorțul oficial, Iulia Albu pare hotărâtă să-și refacă viața. Creatoarea de modă a fost surprinsă în compania unui bărbat plimbându-se prin parc. Se pare că noul partener a făcut deja cunoștință și cu fiica acesteia, Mikaela.

Iulia și Mihai Albu au decis să se despartă de comun acord după opt ani de mariaj. Cei doi au o fetiță care a rămas în grija mamei. Chiar dacă după divorț au apărut declarații care arătau că încă mai au sentimente unul pentru celălalt, se pare că Iulia l-a dat uitării pe fostul soț într-un timp foarte scurt.

Paparazzi wowbiz a surprins-o pe excentrica Iulia în parc alături de Mikaela, dar și în compania unui bărbat despre care nu știam prea multe.

Conform cancan.ro, bărbatul este un italian pe nume Antonio în vârstă de 40 de ani.  Acesta este un personaj cunoscut pentru fosta familie Albu, el fiind prezentat Iuliei de niște prieteni mai vechi de familie.

Iulia și Mihai Albu au fost până nu demult prieteni la cataramă cu familia Amato, patronii firmelor Gucii și Celini din România.

După divorțul vedetelor noastre, doar Iulia a păstrat relațiile cu renumitul cuplu. Prin intermediul acestora, aceasta l-a cunoscut pe Antonio alături de care a realizat o ședință foto chiar pentru Gucci. Imediat după aceea, italianul angajat la Ambasada României le-a însoțit pe Iulia și fiica acesteia la o plimbare prin parc. Chiar dacă nu au dat semne de o apropiere specială, se poate pune problema unui început de idilă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod