Master Chef. Aida Parascan, posibilă câştigătoare a concursului

Deşi concursul "Master Chef" de abia şi-a desemnat cei 24 de concurenţi care îşi încep lupta pentru marele premiu în această seară, WoWbiz.ro a dezvăluit deja câştigătorul. Se pare că

Deşi concursul "Master Chef" de abia şi-a desemnat cei 24 de concurenţi care îşi încep lupta pentru marele premiu în această seară, WoWbiz.ro a dezvăluit deja câştigătorul. Se pare că filmările s-au încheiat, iar Aida Parascan este posesoarea titlului cel mare în ciuda faptului că, oficial, show-ul culinar este în plină desfăşurare la TV.

Se pare că filmările emisiunii "Master Chef" s-au încheiat în mare parte, fapt pentru care WOWbiz.ro a demarat o anchetă cu privire la posibilul câştigător.

Ei au aflat din diverse surse că Aida Parascan este posesoarea marelui premiu de 50.000 de euro şi au dezvăluit acest lucru chiar dacă show-ul nu s-a încheiat pe micul ecran.

Din cauza faptului că atât "Master Chef", cât şi serialul "Suleyman Magnificul" se difuzează pe acelaşi tronson orar, concurenţa dintre Pro Tv şi Kanal D este una foarte mare. Goana după telespectatori i-au făcut pe cei de la WoWbiz să dea în vileag finalul emisiunii înainte de termen. Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru, anul trecut şi numele de Petru Buiuca s-a aflat înainte de terminarea primului sezon "Master Chef".

Şi cum aceste zvonuri circulă deja în toată presa din România, presupusa câştigătoare s-a simţit nevoită să reacţioneze.

Conform Libertatea, aceasta a postat de curând un mesaj pe pagina personală de Facebook, prin care dezminte orice informaţie de acest gen.

"Terminaţi cu prostiile căci finala încă nu s-a filmat. Mă văd nevoită să-mi închid contul de Facebook"
, au fost cuvintele Aidei înainte de a-şi şterge contul pe Facebook.

Despre Aida Parascan ştim că este originară din Buzău şi acum locuieşte în Italia. Este pasionată de gătit de la 14 ani şi are trei copilaşi. Ambiţia de a deveni cea mai bună în materie de gătit a făcut-o să vină de peste hotare pentru a participa la acest concurs.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod