Mihai Trăistariu e obsedat de părul său şi se pozează în fiecare zi

După ce în urmă cu 8 ani de zile şi-a făcut un implant de păr care a eşuat, acum Mihai Trăistariu şi-a luat inima în dinţi şi a încercat din nou. De data aceasta, artistul este foarte

După ce în urmă cu 8 ani de zile şi-a făcut un implant de păr care a eşuat, acum Mihai Trăistariu şi-a luat inima în dinţi şi a încercat din nou. De data aceasta, artistul este foarte mulţumit de rezultat şi se pozează zi de zi mândru de noul look.

Acum opt ani de zile, Trăistariu a mers la o clinică din România pentru a-şi face implant de păr. Însă rezultatul a fost un eşec total. Pe lângă chinul pe care l-a îndurat, cântăreţul a rămas şi cu cicatrici.

Cu câteva zile în urmă, artistul a plecat în Turcia pentru a-şi reface podoaba capilară.

Chiar dacă a trebuit să fie înţepat în cap de mai mult de o mie de ori, iar firele preluate de pe ceafă să-i fie implanteate în zonele cu nevoie, Mihai Trăistariu se declară mai mult decât mulţumit.

"Părul creşte, mai sunt câteva cojite care trebuie să cadă. Stau mai mult în casă, pentru că vreau să mă protejez. Acum am primit pe hârtie tot ce am de urmat, nişte reguli şi o alimentaţie. Mă pozez în fiecare zi, le pun pe Facebook, îmi place să mă pozez, îmi place şi noul look, îmi place şi părul scurt.

Eu am părul creţ, un păr creţ e bun de filmat. Eu iau tratament, nu simt nicio durere. Părul începe să crească, am 2 milimetri, încep să mă iubesc mai tare. Primul videoclip se filmează într-o lună. Peste 3 săptămâni mie îmi cade acest păr plantat, însă îmi rămân rădăcinile. Peste o lună jumătate o să înceapă să răsară primele fire din implant", a spus cântăreţul pentru RTV.

Totul a pornit de la o înţelegere cu Cătălin Măruţă prin care artistul a beneficiat gratis de toată această intervenţie.

"Nu am plătit nimic.

A fost o convenţie cu Cătălin Măruţă. Dacă o să mai vreau vreun retuş, atunci o să plătesc din buzunarul meu", a adăugat Trăistariu pentru România TV.

De când cu această schimbare de look, artistul se pozează în fiecare zi şi îşi postează fotografiile cu evoluţia părului pe pagina personală de Facebook. La fiecare postare, Mihai adaugă comentarii care arată că a prins mai multă încredere în el şi se visează deja cu pletele în vânt.

"Am devenit obsedat de mine...cred că se zice...Photomaniac ...mă pozez din ora în oră...şi-mi imaginez cum o să-mi curgă pletele-n vânt, peste câteva luni...hm"

"Arăt ca la puşcărie...dar ce mai contează...sănătoşi să fim", sunt doar două dintre comentariile lui Trăistariu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod