Anamaria Prodan vrea ca naşterea celui de-al patrulea copil să apară la TV

Anamaria Prodan şi Reghe se pregătesc să devină din nou părinţi şi sunt în culmea fericirii. Nimic neobişnuit până aici, numai că impresara vrea ca naşterea să fie filmată şi apoi

Anamaria Prodan şi Reghe se pregătesc să devină din nou părinţi şi sunt în culmea fericirii. Nimic neobişnuit până aici, numai că impresara vrea ca naşterea să fie filmată şi apoi difuzată în cadrul reality-show-ului ei. Ba mai mult, e posibil ca emisiunea să se mute de la Euforia TV la Kanal D.

Chiar dacă este a patra naştere prin cezariană pe care o va face, Anamaria nu este speriată deloc. Nu este decisă dacă va alege o clinică privată din străinătate pentru marele eveniment, dar este mai hotărâtă ca oricând să fie filmată când cel mic va veni pe lume.

Se pare că înregistarea va fi făcută publică în cadrul reality-show-ului ei "Prodanca şi Reghe: La plăcinte înainte". După cum a spus şi impresara pentru ziarul Click, cel de-al 3-lea sezon al emisiunii s-a terminat de filmat, şi se pregătesc pentru următorul.

Cei din trustul Intact vor să păstreze acest proiect şi să continue colaborarea cu Anamaria, doar că au alte reguli. Faptul că vor să îi ofere bani mai puţini, o determină pe impresară să accepte alte oferte mult mai avantajoase. Kanal D ar vrea să preia această producţie şi să-i ofere familiei Prodan-Reghe mai mulţi bani.

"În ultima vreme, sunt probleme financiare în trust. Nici emisiunile lui Cătălin Botezatu nu mai sunt bine plătite. Vedetele ajung să facă unele chestii pe banii lor. Sunt mulţi cei care se gândesc să plece la un alt post tv.

Este cel mai important sezon pentru Anamaria. Sarcina va fi avansată, Reghe are şi el schimbări în viaţa profesională. În plus, următorul sezon va fi cel în care Anamaria va naşte. Pentru că miza este atât de mare, e posibil să accepte oferta celor de la Kanal D, care-i dau mult mai mulţi bani", a spus o sursă Antena 1 pentru Click.ro.

Un prieten de-al lui Reghe confirmă acest lucru şi spune că cei doi sunt mult mai mulţumiţi de noua ofertă faţă de cea de la Euforia TV.

"Laurenţiu se simţea îngrozitor. Camera de filmat era în permanenţă după el. N-aveau timp nici să respire. La Kanal D au negociat un alt orar de filmare şi sunt mult mai încântaţi".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod