Anastasia Lazariuc şi iluzionistul Iosefini s-au despărţit după trei ani

Anastasia Lazariuc şi iluzionistul Leonard Iosefini au decis de comun acord să pună capăt relaţiei care a început în urmă cu trei ani de zile. Şi cum e o modă printre vedetele noastre să se

Anastasia Lazariuc şi iluzionistul Leonard Iosefini au decis de comun acord să pună capăt relaţiei care a început în urmă cu trei ani de zile. Şi cum e o modă printre vedetele noastre să se separe amiabil, nici cei doi nu se lasă mai prejos. Ambii susţin că au rămas prieteni.

Cântăreaţa moldoveancă în vârstă de 60 de ani a trăit alături de Iosefini o poveste de dragoste care a durat trei ani de zile. Chiar dacă diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 15 ani, acest lucru nu a stat în calea fericirii lor, mai ales că Anastasia arată impecabil şi nu îşi arată vârsta deloc.

Se pare că şi cei doi fac parte din categoria cuplurilor care se despart pe cale amiabilă şi păstrează o stânsă legătură de prietenie.

Acest lucru a fost confirmat atât de Anastasia, cât şi de iluzionistul Iosefini.

"Nu mai formăm un cuplu. Nu cred în căsnicie, libertatea e cea mai scumpă. Noi am fost, suntem si vom rămâne prieteni.

Suntem doi oameni total diferiţi, doi oameni maturi, nu mai suntem la tinereţe. Suntem doi oameni liberi. Ne auzim din când în când, vorbim, ne ajutăm, suntem prieteni. Avem fiecare familia lui şi viaţa lui. Libertatea este cea mai sfântă", a spus Anastasia la emisiunea "Happy Hour".

La rândul lui, Iosefini a declarat acelaşi lucru şi s-a arătat optimist cu privire la posibilele relaţii viitoare.

"Cred ca este un subiect încheiat pentru mine, am fost şi vom rămâne prieteni, sunt genul de om căruia îi place să lase loc de bună-ziua.

A avea prieteni e mai important decât să ai o iubită. Acum nu am o relaţie, dar la cum arăt la 45 de ani, n-am cum să fiu chiar aşa singur", a adăugat iluzionistul.

Anastasia Lazariuc este o celebră şi longevivă cântăreaţă şi mama Ilenei Lazariuc, soţia lui Ion Ion Ţiriac. Între cele două este o diferenţă de 30 de ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod