Rivala Ioanei Băsescu, o tânără de 22 de ani cu aspiraţii foarte mari

După o relaţie de cinci ani, Ioana Băsescu şi Giovanni Francesco îşi spun adio. Motivul se pare că ar fi o tânără domnişoară pe nume Gebi Iordache. Bruneta Gebi Iordache are 22 de ani şi
După o relaţie de cinci ani, Ioana Băsescu şi Giovanni Francesco îşi spun adio. Motivul se pare că ar fi o tânără domnişoară pe nume Gebi Iordache.
Bruneta Gebi Iordache are 22 de ani şi a debutat ca fotomodel, apoi prezentatoare TV. Angajată ca VJ-iţă la postul de televiziune Music Channel, unde patron este Giovanni Francesco, tânăra, susţin gurile rele, ar fi promovat în carieră tocmai pentru că a intrat în graţiile patronului.
În prezent, bruneta este PR-ul postului TV, şi, după spusele fostului iubit al Ioanei Băsescu, face o treaba foarte bună.
Deşi cei doi amorezi nu recunosc nimic şi nu vor să comenteze acest subiect, ei au fost surprinşi de reporterii ziarului Click petrecând tot mai mult timp împreună.
Fiica cea mare a preşedintelui refuză să vorbească despre ruptura dintre ea şi Giovanni. Un lucru e cert, Ioana nu are noroc în dragoste. În urmă cu 6 ani se desparţea de solistul trupei Proconsul, dupa 3 ani de căsnicie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod