Daniela Crudu renunţă la televiziune?

Asistenta lui Capatos s-a săturat de umilinţele pe care le îndură zi de zi, aşa că e hotărătă să iasă din lumina reflectoarelor. Se pare că, Daniela Crudu nu mai e dispusă să îndure
Asistenta lui Capatos s-a săturat de umilinţele pe care le îndură zi de zi, aşa că e hotărătă să iasă din lumina reflectoarelor.
Se pare că, Daniela Crudu nu mai e dispusă să îndure miştourile şi înjuriile la adresa ei, de aceea s-a hotărât să-şi dea demisia de la Antena 1, potrivit STL.RO.
Mai mult, unele surse din anturajul Danielei susţin că, iubitul ei, Mihai Costea, a fost cel care a sfătuit-o pe brunetă să renunţe la cariera ei în televiziune.
Picătura care a umplut paharul a fost discuţia cu Gigi Becali de luni noapte din cadrul emisiunii "Un show păcătos". Finanţatorul Stelei a acuzat-o pe Daniela că l-a zăpăcit pe Costea. "Cruduţa l-a nenorocit pe Nilă, nu mai are pic de sevă, doarme puţin după ce-l distruge ea trei ore, îl bagă la ghilotină, e pe altă planetă se gândeşte numai la ea", spune Becali. Acesta crede că Nilă este praf la antrenamente din cauza faptului că se gândeşte numai la iubita sa şi la nopţile de amor dintre ei doi.
Nu e prima dată când Gigi Becali s-a luat de ea. Anul trecut, finanţatorul echipei Steaua declara: "Îi dau Cruduţei câteva mii şi îi zic să nu se mai întâlnească cu el. Dacă îi dau 10.000, nici nu-i mai răspunde la telefon. Asta e periculoasă că, dacă se pune, toată echipa ţi-o îndoaie, într-o zi, praf ţi-o face, nu trebuie să-şi mai cheme prietenele. Crudu e periculoasă".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod