Răzvan Fodor îi laudă virilitatea lui Cabral

E clar... Oamenii au luat-o razna rău, dar rău de tot. De ce m-ar interesa pe mine, de ce te-ar interesa pe tine cât de mare o are Cabral. Fără să-i pese de acest aspect, naşul Fodor s-a

E clar... Oamenii au luat-o razna rău, dar rău de tot. De ce m-ar interesa pe mine, de ce te-ar interesa pe tine cât de mare o are Cabral. Fără să-i pese de acest aspect, naşul Fodor s-a gândit el să se exprime pe Facebook, supărat fiind pe faptul că studiile spus că bărbaţii din România nu sunt foarte... dotaţi.

Iată ce a exprimat Fodor, un bărbat pentru care, până mai ieri, aveam tot respectul: "Cei de la Click spun asa: "Doar 12,73 de centimetri. Ăsta este 'penisul mediu' în România.

Nu o spunem noi, ci "L'Academie Nationale" de Chirurgie din Paris, care a analizat datele privind lungimea penisurilor din 120 de ţări. Aşa ne-am potcovit cu un ruşinos loc 102...", scrie Fodor pe pagina lui de Facebook.

Deşi clasamentul este făcut de o instituţie abilitată, Răzvan nu crede sub nicio formă că românii sunt atât de slab dotaţi.

"Cred ca au nimerit în ţara greşită, cu centimetrul greşit în mână! Poate că lor le-a dat o medie de 10, dar erau inch, nu centimetri! (n.r 1 inch=2,54 centimetri) Păi ei cred că vorbim de ţara cremwurstilor, când noi producem de-atâta timp… salam de Sibiu! Şi ssssasssesc! Şi parizer neaoş românesc.

Păi numai eu am vreo 20 prieteni care schimbă oricând topul ăsta mincinos al lor! Că dacă îl pun şi pe finu în lista le cade topul în cap!", conchide încins actorul.

Tu ce părere ai?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod