Nu-mi vine să cred! Avem şanse mari să scăpăm de clanul Gabor!

Doar ce am deschis ziarele şi iată peste ce minunăţie dau: "Da, vreau să mă mut din ţară. Cel mai probabil am să mă mut în Franţa, este o ţară atât de liniştită. Simt că acolo îmi

Doar ce am deschis ziarele şi iată peste ce minunăţie dau: "Da, vreau să mă mut din ţară. Cel mai probabil am să mă mut în Franţa, este o ţară atât de liniştită. Simt că acolo îmi găsesc liniştea sufletească, totul e învăluit de un aer boem care mă face să mă simt acasă.

Oricum, voi veni cât se poate de des în România, pentru că aici am foarte mulţi prieteni şi mai sunt şi cei din familie. Nu mă pot detaşa cu totul de oamenii dragi mie", a declarat Ramona pentru Click.ro.

După ce  Moni, sora cea mare, a plecat în America, zilele acestea ne fericeşte şi Ramona cu plecarea în Franţa, şi iată cum, încet, încet, redevenim o ţară...

Mai avem o Simona Sensual, o Adelina Pestriţu, o Andreea Tonciu sau o Sânziana Buruiană, însă, dacă stăm să facem un calcul, acestea sunt inofensive în comparaţie cu domniţele de la Bacău.

Să dansăm zic, că acum avem loc!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod