Oana Zăvoranu trebuie să-i dea bani lui Pepe pentru că l-a făcut "ţigan"

Zăvoranca este bună de plată. După ce şi-a jignit fostul soţ, pe Pepe, Oana trebuie să-i plătească acestuia daune morale în valoare de 10.000 de lei. Oana a pierdut procesul intentat de
Zăvoranca este bună de plată. După ce şi-a jignit fostul soţ, pe Pepe, Oana trebuie să-i plătească acestuia daune morale în valoare de 10.000 de lei.
Oana a pierdut procesul intentat de Pepe pentru declaraţii defăimătoare, potrivit jurnaliştii de la România TV. Astfel că, Zăvoranca trebuie să-i plătească lui Pepe daune morale în valoare de 10.000 de lei.
Se pare că, în motivarea deciziei, judecătorii au scris că "Oana Zăvoranu şi-a jignit grav fostul soţ, iar apelativele «ţigan» şi «homosexual» pe care i le-a adresat lui Pepe au un caracter profund şicanator". Mai mult, judecătorii nu au ţinut cont nici de faptul că Oana şi-a cerut de fiecare dată scuze, aşa că vedeta trebuie să scoată acum din buzunar cei 10.000 de lei.
Pe de altă parte, Pepe a declarat că nu se va folosi de banii pe care Zăvo este obligată să îi plătească, urmând ca sumă să ajungă la copiii nevoiaşi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod