Fostul iubit al Marinei Almăşan vrea să se întoarcă la soţie

După jumătate de an în care cei doi s-au iubit pătimaş, Marina Almăşan şi Georgică Cornu au decis în urmă cu o lună să pună punct relaţiei. Marina Almăşan a fost prima care a

După jumătate de an în care cei doi s-au iubit pătimaş, Marina Almăşan şi Georgică Cornu au decis în urmă cu o lună să pună punct relaţiei.

Marina Almăşan a fost prima care a confirmat despărţirea de milionarul timişorean, presată de comentariile presei cum că cei doi nu se mai întâlnesc. "Mă afectează foarte mult ceea ce i se întâmplă lui George Cornu şi mai ales faptul că nu am, practic, cum să-l ajut. Are, într-adevăr, probleme foarte mari cu firmele, iar peste acest lucru se suprapune coşmarul de acasă.

Aproape fiecare întâlnire a noastră era urmată de scandaluri inimaginabile. Aceste scandaluri, provocate de femeia de care Georgică se chinuie de ani buni să divorţeze, îl afectau puternic şi pe el, dar îi traumatizau şi pe copii, aşa că am decis să mă retrag, pentru a-l proteja. Acesta este misterul «neîntâlnirilor» noastre", spune Marina pentru Libertatea.

Pe de altă parte, Georgică Cornu susţinea că nu se pune problema unei despărţiri, şi că din cauza afacerilor nu au putut să se mai întâlnească în ultimul timp.

Tot afaceristul excludea o reîmpăcare cu fosta soţie, după ce acesta a numit-o în fel şi chip şi a acuzat-o că a stat cu el doar pentru bani.

Se pare că, de curând, lucrurile au luat o întorsătură de proporţii. "Fie mă împac cu Oana şi îmi refac familia, dacă putem trece peste greşelile trecutului, fie voi rămâne singur în apropierea copiilor mei. Prima opţiune este soţia mea. Le-am cerut avocaţilor să pregătească actele pentru oprirea procesului de divorţ. Evident, şi Oana trebuie să fie de acord", este reacţia neaşteptată a afaceristului.

Nici fosta soţie, Oana, nu spune nu unei reconcilieri cu "regele asfaltului".

Cine are de pierdut de pe urma acestei relaţii complicate este Marina Almăşan, cea care a rămas şi fără Georgică, şi fără Victor Socaciu care nici nu vrea să mai audă de ea. "Cum să o vreau înapoi? Nici vorbă de aşa ceva. E o minciună ordinară. O împăcare cu ea m-ar descalifica", a declarat cântăreţul pentru Click.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod