Oana Zăvoranu şi Cătălin Botezatu sunt împreună?

Hai că am mai auzit azi o bârfă de toată frumuseţea. Libertatea scrie că Bote şi cu Zăvo se  iubesc mult, mult, sunt împreună de o lună, dar mai mult pe telefon. Pey, cum aşa? Sunt

Hai că am mai auzit azi o bârfă de toată frumuseţea. Libertatea scrie că Bote şi cu Zăvo se  iubesc mult, mult, sunt împreună de o lună, dar mai mult pe telefon.

Pey, cum aşa? Sunt împreună de o lună, dar Zăvo se mai culcă şi cu Mirco? Sunt îmrepună de o lună, dar Bote se mai tachinează cu Bianca? Sunt împreună de o lună, dar fix acum două săptămâni Bote spunea că o place, dar că nu ar putea să fie cu ea? Doamne, încâlcite sunt iţele acestui showbiz autohton, plin de scandaluri, siropisme şi poveşti de dragoste fără nicio noimă.

Însă, dacă stau bine să mă gândesc şi dacă analizez bine de tot personajele, aş putea să trag o concluzie posibil adevărată.

Avem aşa:

Una bucată Cătălin Botezatu, mare crai, dar şi mai mare creator de poveşti bune de vândut la presă şi public pe bani grei.

Mai avem:

Una bucată Oana Zăvoranu, mare cheltuitoare (aşa cum singură declară), într-o pauză profesională cam mare, care încearcă acum, cu orice preţ, să scoată bani din ceva, că nu mai e Pepe, nu mai e mămica...

Ce rezultă:

Ori un amantlâc de amorul artei şi al pasiunii, dar din care să iasă bani şi de o parte şi de alta. Eu, Bote, te ajut să te promovezi, eu, Oana, vin cu fanii mei şi cu scandalurile şi istericalele din dotare.

Ori, o promovare din timp a noii serii "Burlăciţa" din sezonul următor.

Parcă auzisem că Bote deja a început să tragă sfori la mai marii Antenei să o contracteze pe Zăvo ca următoare Burlăciţă.

Ei bine, ambele teorii, sunt construite clar după reţeta lui Cătălin Botezatu, şi indiferent de ingrediente şi mod de preparare, spun de pe acum că va avea mare succes.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod