Noutăţi: Ce mai fac foştii soţi, Oana şi Pepe?

Ei bine, iată că marele scandal s-a terminat, aparent sau deocamdată cei doi foşti porumbei au îngropat securea războiului. Fiecare pe drumul lui, fiecare după cum îl taie capul. Interesant de

Ei bine, iată că marele scandal s-a terminat, aparent sau deocamdată cei doi foşti porumbei au îngropat securea războiului. Fiecare pe drumul lui, fiecare după cum îl taie capul. Interesant de discutat cum aleg cele două vedete să-şi ducă viaţa pe mai departe.

Bunăoară, Oana a zis că vrea să o ia de la zero, să schimbe tot în viaţa ei. Chiar dacă la început nu am crezut-o, domnişoara de 38 de ani chiar se ţine de cuvânt. S-a tunat, şi-a transformat imaginea într-una mult mai... lejeră, cu mai mulţi bărbaţi prin preajmă şi s-a apucat să-şi vândă averea.

După ce a reuşit să ia 90.000 de euro pe apartamentul din Iancu de Hunedoara, Oana Zăvoranu a scos la vânzare şi vila în care a copilărit, cea din Andrei Mureşanu, pe care cere 820.000 de euro. Diva se ocupă personal de aceste tranzacţii, neacceptând intervenţia agenţiilor imobiliare. În rest, Oanei se pare că nu-i merge foarte rău, chiar dacă oamenii din jur o atacă din ce în ce mai mult. Cel mai recent exemplu, este declaraţia pe care a făcut-o unul dintre cei mai renumiţi psihiatrii de la noi, dr. Florin Tudose. "Exhibiţionismul ei nu e patologic, n-o face pentru plăcerea sexuală, ci pentru bani. Ea nu e cu nimic mai neobişnuită ca alte... mi-e jenă, din motive academice, să pronunţ numele profesiei. Fără spectatori, ar fi o simplă centuristă, adică s-ar reduce la valoarea ei reală, nu la valoarea de piaţă. Să produci tot timpul bani din chestia asta e totuşi o îndemânare, chiar dacă una extrem de jalnică, la nivelul cel mai de jos, gen Sexy Brăileanca. Următorul pas pentru ea va fi 'Indecenta fată de la pagina 3 sau 5'", a declarat medicul pentru ziarulring.

Pe de altă parte, Pepe semnează contracte de colaborare cu televiziunile din România şi pleacă în vacanţă alături de o nouă cucerire. Bărbatul a părăsit zilele acestea România pentru un tur al Europei, care se va termina undeva în Spania, unde artistul se va întâlni cu un grup de prieteni. Latin Loverul este însoţit în călătorie de o brunetă care aduce foarte mult la trăsături cu fosta soţie, un manechin de 19 ani, pe numele ei Beatrice Tican. Apropiaţii spun că deja Pepe o prezintă pe tânără drept viitoarea lui iubită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod