Oana Zăvoranu a fugit în... lume!

Am deschis aseară televizorul şi nu mi-a venit să cred ce se întâmpla. Oana Zăvoranu elibera casa în care a stat 7 ani alături de Pepe, asta după ce de când a început scandal şi până

Am deschis aseară televizorul şi nu mi-a venit să cred ce se întâmpla. Oana Zăvoranu elibera casa în care a stat 7 ani alături de Pepe, asta după ce de când a început scandal şi până acum, vedeta a declarat sus şi tare că ea nu se mută, că ea nu fuge, că e casa ei, că a investit bani mulţi în ea, că să facă, că să dreagă.

A luat frigiderul şi mâncarea din el, a luat motanul şi nisipul pentru el, a luat maşina de spălat şi fierul de călcat, a luat lustrele cu swarovsky, dar şi-a luat şi cârpiţele, pozele şi înregistrările care să-i demonstreze că la un moment dat a avut succes, dar că astăzi visul frumos este cam gata.

Acum, distinsa fiică a Mărioarei Zăvoranu, vă vine să credeţi au ba, a capitulat. Un gest nedemn de o luptăroare ca ea, nu-i aşa? Ei bine, la asta m-am gândit şi eu şi am încercat să găsesc o explicaţie logică care a dus la această întorsătură de situaţie.

Singura pe care am găsit-o este aceea că tipei îi este FRICĂ, FRICĂ RĂU.

Cum vă explicaţi că această acţiune s-a desfăşurat la câteva ore după ce Pepe, în direct la Happy Hour, a început să scoată dovezile împotriva ei? Cum vă explicaţi că Oana Zăvoranu a decis să dea bir cu fugiţii tocmai când soţul ei a declarat răspicat că aceasta are o relaţie de câteva luni bune cu Tudy şi nu numai şi că el are înregistrări clare, mesaje, mail-uri... Pepe are dovezi că soţia lui l-a înşelat.

"Să ştiţi că Tudy arată mult mai bine dezbrăcat", declara aseară artistul.

Privind din exterior ce se întâmplă, pot spune clar că Oana Zăvoranu şi-a găsit naşul şi că naşul ei este unul foarte tare. Dacă cele expuse mai sus se dovedesc a fi adevărate, Oana Zăvoranu riscă să piardă şi minimul de credibilitate care i-a mai rămas. Să vedem de aici încolo cu cine o să mai meargă la tribunal.

Capatos ai mare grijă! Data viitoare s-ar putea să fii tu!

Vrei să o vezi pe învinsa Oana Zăvoranu? Urmăreşte mai jos!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod