Cine are dreptate? Oana sau Pepe? Răspunsul este la tine!

Pentru că din comentariile voastre am descoperit că aveţi părerile împărţite, am decis ca astăzi să vă propun să ne jucăm puţin. Aşadar, astăzi voi veţi scrie pe "Sămânţă de

Pentru că din comentariile voastre am descoperit că aveţi părerile împărţite, am decis ca astăzi să vă propun să ne jucăm puţin. Aşadar, astăzi voi veţi scrie pe "Sămânţă de scandal"!

Fiecare dintre cei doi protagonişti ai divorţului au ieşit la rampă şi au început să arunce cu noroi în celălalt. Dar cine are dreptate? Cine este îndreptăţit să judece pe cine? Cine a fost rănit, înşelat, furat, vandalizat?
Probabil că adevărul este undeva la mijloc, probabil că Oana are dreptul să-l judece pe Pepe sau poate că Pepe este cu adevărat o victimă şi este motivat comportamentul lui.

Acestea fiind datele problemei, având în posturile precedente datele clare despre tot ce s-a întâmplat, propun să trece la treabă.

Pentru a vă fi mai uşor, voi posta în continuare prestaţiile celor doi de ieri, de la "Happy Hour" şi "Un show păcătos".

Spor la treabă!

Pepe

Pepe şi Ana Maria Prodan

Pepe si mesajele de dragoste ale Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu

Pepe şi-a distrus singur apartamentul

Pepe fără Oana

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod