E clar! Oana Zăvoranu se crede Madonna!

Stimata doamnă exagerează grav sau trece printr-o depresie declanşată de despărţirea de soţ. Ieri, în plină zi, în plină criză, în plin cutremur, în pline radiaţii, în plin război în

Stimata doamnă exagerează grav sau trece printr-o depresie declanşată de despărţirea de soţ. Ieri, în plină zi, în plină criză, în plin cutremur, în pline radiaţii, în plin război în Libia, încă soţia lui Pepe ţinea mare conferinţă de presă în care a vrut să explice ceva şi i-a ieşit nimic, pentru că tocmai despre asta e vorba în toată această poveste... despre NIMIC. Din păcate ea nu realizează acest lucru şi, ceea ce este şi mai grav, se crede o mare vedetă din moment ce consideră că divorţul ei merită o conferinţă de presă.  Madonna ar trebui să se teamă! Scaunul îi este ameninţat!:))

Ce poate fi atât de surprinzător când doi oameni decid să se despartă? Nu sunt nici primii, nici ultimii. Tocmai acesta este aspectul care-i scapă Zăvorancei şi tocmai de aceea reuşeşte continuu să se facă de râs.

Ieri, când am văzut-o în plină acţiune, în spatele microfoanelor, flancată de avocat şi de Ana Maria Prodan (ÎMI PARE RĂU DE EA), parcă era Vadim Tudor în variantă feminină. Este înfiorător ce se întâmplă cu această femeie şi, ceea ce este şi mai grav, este că nimeni nu o poate opri.

Povestea ieri cum Pepe nu o mai satisfăcea în pat, cum casa lui este, de fapt, casa ei, cum firmele lui sunt de fapt ale ei, cum cariera ei s-a dus de râpă din cauza geloziei lui şi, cum, colac peste pupăză, ea l-a făcut pe el vedetă. Măi păpuşică, linişteşte-te, erai o ilustră necunoscută înainte să te măriţi cu Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe! Erai doar o duduie de bani gata,  care făcea rating zero la televiziunea publică şi care credea că poate să cucerească România cu al său cont din bancă!

După cum se poate observa din comportamentul... vedetei..., când nu are treabă, îşi găseşte. Cred că se plictiseşte maxim să stea cu fundul pe sacul de bani lăsat de taţii săi şi ce se gândeşte ea... hai încă un proces, hai încă un scandal, să mă mai vadă şi pe mine lumea, că de când mă ştiu vreau să fiu vedetă!

Dragă Oana Zăvoranu, vrei să fii vedetă? Foarte bine!Lasă-mă să-ţi spun, însă, că  este important şi de ce ajungi vedetă. Îţi propun să iei câteva ore de meditaţii de la Andra, de la Stela Popescu, de la Mihaela Rădulescu, de la Andreea Marin şi abia apoi să apari la TV.

Până atunci, lasă-ne, lasă-ne, că ne bruiezi rău de tot!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod