Dănuţa Cruduţa lasă fotbaliştii sau maneliştii şi ia patronii

Fosta şi actuala asistentă de televiziune pare să-şi caute disperată sponsorul care să o scoată definitiv din Ferentari. După ce a dat rateuri televizate în încercarea de a-l ademeni pe Leo

Fosta şi actuala asistentă de televiziune pare să-şi caute disperată sponsorul care să o scoată definitiv din Ferentari. După ce a dat rateuri televizate în încercarea de a-l ademeni pe Leo de la Strehaia, Cruduţa s-a reorientat către Ioan Neculaie, acţionarul echipei de fotbal FC Braşov.

Bruneta a fost suprinsă zilele trecute în... elicopterul milionarului, însă şi unul şi celălalt au declarat că nu există o relaţie de amor între cei doi. Acum dacă stau bine să mă gândesc, chiar nu mint, nu poate fi vorba de o relaţie de dragostea între cei doi, pentru că sexul nu înseamnă dragoste.

Aceasta ar fi bănuiala mea, pentru că, nu-i aşa, dacă-mi aduc aminte ce discuţii au existat între cruda Daniela şi experiementatul Leo de la Strehaia, nimeni nu ar putea să mă contrazică.

Încep să-i dau dreptate lui Prigoană care încearcă de ceva vreme să pună în aplicare Legea Prostituţiei. Ar fi binevenit să mai cotizeze şi fetiţele vesele pentru că, după cum se vede, lucrează pe sume mari, targetul lor fiind unul serios şi potent. Dacă noi tot cotizăm la sănătate, şomaj şi pensie, de ce n-ar face-o şi ele. La un moment dat tot vor avea nevoie de una, de alta... În plus, cu ajutorul lor am trece mai uşor pentru criza financiară. Nu crezi?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod