Monica, Monica, după bătaie, îi duci păpuşi!

Fosta Scorpie de la Izvorani îşi întâlneşte astăzi fetiţa, după trei săptămâni în care nu a văzut-o deloc. De această dată motivul despărţirii nu a fost cel obişnuit, drumurile în

Fosta Scorpie de la Izvorani îşi întâlneşte astăzi fetiţa, după trei săptămâni în care nu a văzut-o deloc. De această dată motivul despărţirii nu a fost cel obişnuit, drumurile în America şi nopţile în club, de astă dată cocoşul Irinel s-a opus categoric, spre disperarea Monicăi care, în ultimă instanţă, a ameninţat că se sinucide dacă nu-şi recuperează copilul. Dar oare, nu avea astfel de gânduri şi când o lăsa de bună voie cu zilele în grija mamei ei, pentru ca domnia sa manechina să pribegească prin ţări străine sau atunci când fiorul unei nopţi de dezmăţ în club era mult mai puternic decât dragostea de mamă?

Ca să nu ne depărtăm de subiect, Moni viitoare fostă Columbeanu, şi-a făcut apariţia la Protecţia Copilului în jurul orei 10.00, cu braţele pline de jucării şi dulciuri pentru micuţa sa.

Spăşită, tăcută, aşa cum se prezintă încă de la începutul scandalului, Moni a intrat îm sediu şi a aşteptat plină de speranţă şi nerăbdare sosirea fetiţei.

Prea târziu am spune, dacă speculaţiile conform cărora ar fi altoit-o bine pe Irina sunt adevărate. Acum ce vrea? Să-i cumpere dragostea, să-i înduplece inimioara de 4 ani, să o facă să uite crizele de isterie? Este înfiorător cum părinţii care greşesc în faţa copilului lor, încearcă să-i împace cu o serie de cadouri cumpărate în grabă de la supermarket.

Este înfiorător cum aceşti doi părinţi, care-şi dispută copilul ca la cazinou, au tendinţa să facă aceleaşi lucruri. Mai întâi a fost Irinel, acum este Monica. Ceea ce nu ştiu ei probabil că procedează taman invers de cum ar trebui. Irina nu a dus lipsa jucăriilor, sau a dulciurilor niciodată, Irina nu ştie ce-i aia DRAGOSTEA. Probabil că niciunul dintre cei trei Columbeni nu ştiu! Dar...

Dragă Moni, dragostea unui copil nu se cumpără, se cultivă, se seamănă, se udă şi abia apoi se culege.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod