Oana Roman, supărată că se fac glume pe seama greutăţii ei

Oana Roman este luată deseori peste picior din cauza kilogramelor în plus. Dacă până acum nu părea să o afecteze acest lucru, în ultimul timp,  vedeta a simţit nevoia să răspundă

Oana Roman este luată deseori peste picior din cauza kilogramelor în plus. Dacă până acum nu părea să o afecteze acest lucru, în ultimul timp,  vedeta a simţit nevoia să răspundă atacurilor și să le mulţumească celor care o susţin. Prezentatoarea e revoltată de faptul că, deși Viorica de la Clejani sau Teo sunt şi ele supraponderale, nu se fac bancuri pe seama lor.

Personaje cunoscute ca Radu Banciu sau Dan Capatos au atacat-o pe Oana Roman adesea în cadrul emisiunilor pe care le prezintă. Deși subiect de bancuri și replici acide, vedeta Kanal D a reușit până acum să nu intre în niciun conflict cu nimeni.

“Balena pentru care s-a făcut petiție pe Facebook, Oana Roman, free Oana Roman în ocean, chiar și în Oceanul Înghețat putea fi lăsată Oana Roman liberă”, spune Radu Banciu la sfârșitul anului trecut.

Există, însă, și persoane care nu fac un caz atât de mare dintr-o problemă de greutate.

Marina Almășan spunea chiar că o admiră pentru că a ajuns celebră fără să aibă o siluetă de top-model. Oana Roman a ținut să-i mulțumească pentru că îi ține partea.

“Kilogramele sale mă lasă rece, ba, dimpotrivă, chiar îi admir și mai mult pe cei care au reușit să-și croiască un drum în viață sprijinindu-se nu pe acele 90-60-90, ci pe talent și muncă”, spunea Marina Almăşan.

Într-un interviu acordat revistei Ciao, Oana Roman infirmă zvonul cum că ar fi obeză, dar recunoaște că are ceva kilograme peste limita normală. Ea crede că persoanele care o critică au o problemă cu ea și nu cu greutatea ei.

Pentru a-și justifica această afirmație, prezentatoarea "Drept la Ţintă" le dădea ca exemple pe Viorica de la Clejani și pe Teo, persoane publice care sunt apreciate fără a se ține cont de siluetă.

“Mă preocupă greutatea mea, evident că mă preocupă. La mine e o problemă psihică în primul rând, din cauza faptului că am trecut prin momente grele în viața mea. Acum sunt într-o perioadă foarte bună și probabil că lucruruile se vor îndrepta de la sine, în timp. Eu sunt un om sănătos, care nu are absolut nicio problemă de sănătate, mă simt foarte bine.

Conform ultimelor discuții cu medicul, am un exces de 10-15 kg, deci nu sunt un om cu 30-40-50 de kg peste cât ar trebui să am.

Deci, despre ce vorbim? Nu știu exact, în jur de 70 și ceva, spre 80. Habar nu am câte kilograme am pentru că nu m-am mai cântărit în ultimele 2 săptămâni. Eu am un exces în jur de 15 kilograme, sincer.

Deci nu vorbim de obezitate, sunt niște exagerări. Eu am 1,74 metri și ar trebui să am în jur de 65 de kilograme, la care pot să ajung ușor, deci n-am o problemă. Dacă eram obeză, ar fi fost OK să scrie, dar nu așa. Intru în haine măsura 44, chiar 42, uneori.

De Viorca de la Clejani zice cineva că are 15 kilograme peste, de Teo, când avea 125 de kilograme, zicea cineva că se cutremură pământul când merge? Ei au o problemă cu mine, Oana Roman, pentru că mai sunt persoane supraponderale în România cu duiumul și nu se ia nimeni de ele”, a declarat vedeta Kanal D pentru revista Ciao, citată de Wowbiz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod