Mihai Albu i-a interzis fostei soţii să-i mai poarte pantofii

Deşi au divorţat ţinându-se de mână şi au susţinut că vor rămâne prieteni, acum situaţia s-a schimbat radical. Iulia şi Mihai Albu nu pierd nicio ocazie de a se ataca şi îşi aruncă

Deşi au divorţat ţinându-se de mână şi au susţinut că vor rămâne prieteni, acum situaţia s-a schimbat radical. Iulia şi Mihai Albu nu pierd nicio ocazie de a se ataca şi îşi aruncă vorbe grele pe reţelele de socializare. Mai nou, creatorul de pantofi i-a interzis fostei sale soţii să-i mai poarte creaţiile.

Chiar dacă au încercat să păstreze o relaţie amiabilă de dragul fetiţei lor, Iulia şi Mihai Albu nu pot da uitării cei opt ani de mariaj petrecuţi împreună.

Faptul că viaţa lor de după divorţ a devenit una publică, i-a determinat pe cei doi să-şi arunce cuvinte grele pe reţelele de socializare.

Subiecte despre împărţirea averii sau despre o posibilă relaţie a Iuliei cu un alt bărbat, l-au deranjat pe designer şi l-au făcut să reacţioneze. Ba mai mult, acesta se declară nemulţumit de faptul că Iulia a păstrat numele lui şi nu mai vrea să-i poarte pantofii pe care îi creează.

"Nu înţeleg de ce a dorit sa păstreze numele de ALBU dacă nu da doi bani pe el... Am avut la tot pasul de dat explicaţii, că de ce e pensia aşa de mică, că de ce a trebuit să predea auto, de ce are acum alte numere de telefon, că sunt gelos, că sufăr, că nu sufăr, că poarta sau nu mai poartă creaţiile mele, ca mi-am luat cadourile înapoi...IULIA, INCETEAZĂ! Mikaela are dreptul să ştie corect ce s-a întâmplat cu părinţii ei! Sunt convins că fosta mea soţie va riposta şi va răstălmăci totul.

IULIA, ÎNCETEAZĂ PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU! Sper să fie ultima apariţie a Iuliei încălţată cu pantofi Mihai Albu, de acum încolo se poartă italienii, fie chiar şi cei care se poartă ca nişte adevăraţi taţi...Şi mai recunosc ceva: Da, am vrut din tot sufletul să mă împac cu Iulia şi să găsim o cale de mijloc, în special pentru Mika..." a spus Mihai Albu pe pagina personală de Facebook.

La scurt timp după ce Mihai Albu avea să posteze acest mesaj pentru fosta soţie, Iulia a ţinut să-i dea un răspuns pe măsură.

"NO COMMENT...

Începând din acest moment mă retrag... Îl rog pe fostul meu soţ să înceteze să mă hărţuiască atât public, cât şi în privat. Aceasta este ultima mea luare de poziţie pe acest subiect", a scris Iulia pe reţeaua de socializare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod