Silviu Prigoană: "Eu o mai iubesc pe Adriana în proporţie de 50 la sută"

Deşi au divorţat şi au decis să meargă pe drumuri diferite, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu nu încetează să se tachineze în stilul lor caracteristic. Chiar dacă acum sunt angajaţi

Deşi au divorţat şi au decis să meargă pe drumuri diferite, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu nu încetează să se tachineze în stilul lor caracteristic. Chiar dacă acum sunt angajaţi în alte relaţii, cei doi lasă impresia că încă mai ţin unul la celălalt.

La scurt timp după ce Adriana Bahmuţeanu s-a cuplat cu un bărbat mai tânăr şi este foarte fericită, Silviu Prigoană şi-a găsit şi el o consoartă. Cu toate acestea, omul de afaceri încă se mai gândeşte la fosta soţie şi îşi declară iubirea faţă de ea.

Cu toate că o vrea înapoi, bruneta nu cedează insistenţelor lui.

Invitat aseară la "Un show păcătos", Silviu Prigoană a vorbit deschis atât despre fosta soţie, cât şi despre noua lui parteneră.

Vizibil deranjat că Bahmu este fericită în braţele altui bărbat, Prigoană o acuză de infidelitate, spunând că şi-a găsit un iubit înainte de pronunţarea divorţului. Ba mai mult, susţine cu tărie că între el şi presupusa iubită este doar o relaţie de prietenie.

"Adriana Bahmuţeanu este o femeie liberă, am rămas cu amintirile din căsnicie.

Eu sunt doar prieten cu Ramona, nu ne logodim. Eu am fost cel părăsit de Adriana, ea a plecat din căminul conjugal.

Din ce ştiu eu, ea şi-a făcut un iubit la 1 ianuarie 2013, iar noi am divorţat la 23 ianuarie. Nu mă simt vinovat cu nimic. N-am folosit nicidată un limbaj violent la adresa copiilor.

Eu, spre deosebire cu ea, m-am împrietenit cu cineva pe 6 martie. Am fost un mare familist, m-am jucat cu copiii cât timp ea era la muncă şi stătea până la 10 noaptea.

De la ce ne-am despărţit? Păi, motivul l-a spus chiar Adriana: n-am vrut s-o iau pe mama ei la mare.

Vroiam şi eu intimitate cu soţia şi cu copiii mei".

Cu toate că o atacă, omul de afaceri nu a încetat să o mai iubească pe Adriana, dar spune că are sentimente şi pentru noua parteneră, Ramona.

"Zâmbetele ei nu exprimă fericire. Eu o mai iubesc pe Adriana în proporţie de 50 la sută, restul procentelor sunt înspre doamna doctor.  Adriana a fost adulterină. Am informaţii că ar fi fost împreună cu Mihai încă din noiembrie.

Ramona este femeia care mă iubeşte, iar eu n-am nimic împotrivă", a spus Silviu Prigoană pentru Antena 1, citat de Click.

Replica Adrianei nu a întârzâiat să apară, bruneta declarându-i razboi fostului soţ, în ciuda declaraţiilor lui de iubire.

"Nu inţeleg de ce mă acuză în continuare.

Noi avem niste procese pe rol şi probabil de asta. Dacă asta va dori, un război cu mine, asta va avea. Nu am avut altă relaţie în timpul căsătoriei cu el. Cu Mihai m-am împrietenit mult după divorţ", a spus Adriana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod