Delia şi Bendeac îl atacă pe Huidu pentru că nu le difuzează piesa la radio

În urmă cu doar o lună, Delia Matache şi Mihai Bendeac au scos pe piaţă o melodie care a uimit pe toată lumea. Piesa "Doi în unu" se bucură de un real succes, dar marele of al celor doi

În urmă cu doar o lună, Delia Matache şi Mihai Bendeac au scos pe piaţă o melodie care a uimit pe toată lumea. Piesa "Doi în unu" se bucură de un real succes, dar marele of al celor doi artişti este că Huidu nu a fost de acord să îi difuzeze la Kiss FM.

Cu toate că piesa cântată de cei doi se bucură din plin de succes şi a făcut pe youtube 4 milioane de vizualizări, Delia şi Bendeac sunt deranjaţi de faptul că Şerban Huidu nu a fost de acord să le difuzeze melodia la Kiss FM. Motivul este că Mihai Bendeac face parte dintr-un trust concurent, iar politica postului de radio amintit nu vrea să-i facă reclamă.

Mihai Bendeac a fost primul care a reacţionat şi a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care atacă această decizie şi îi aduce şi acuze personale lui Şerban Huidu.

"Delia m-a rugat pe mine să fac aceasta comunicare.

Deci, în calitate de parte masculină a acestui duet, îmi asum răspunderea. Piesa "Doi în Unu" a făcut, pe youtube, 4 milioane de vizualizări în doar o lună. Fără precedent pentru vreo melodie românească, cel puţin în ultimul an. Meritul meu este de 5%. Restul îi aparţine ei. A compus piesa asta din suflet şi se cunoaşte.

Domnul Şerban Huidu a refuzat s-o difuzeze pe Kiss Fm, sub pretextul că eu fac parte dintr-un trust concurent (wtf?!?!). Stau şi mă întreb ce ar însemna ca Buzdu şi Morar să nu-i difuzeze niciodată pe Smiley, Moga, Loredana sau Bănică din aceleaşi considerente. Mi se pare o aberaţie sinistră şi ceva demn de un showbiz ca-n epoca medievală.

Regretul meu nu e legat de propria-mi persoană. Mă doare-n fix. Dar Delia cu ce e vinovată? Deja am impresia că devin o piedică pentru ea.

Din pacate...Pentru că nu merită asta. Şerban, nu-ţi port pică. Dar ai trecut, în ultimii doi ani, prin nişte experienţe de viaţă pe care nu le-aş dori nici celor mai aprigi hateri ai mei. Chiar nu ai învăţat nimic? Dacă ai avut şansa de a rămâne printre noi, în libertate, nu crezi că ar fi cazul să demonstrezi ceva mai multă umanitate decât erai capabil înainte?", a spus Bendeac.

La scurt timp după ce Mihai Bendeac şi-a spus punctul de vedere, Delia Matache şi-a declarat şi ea nemulţumirea punctând aceleaşi idei ca partenerul său de duet.

"Cel mai nou single al meu "Doi în unu" este un featuring cu Mihai Bendeac. Am ales să lucrez cu el pentru că este un artist în adevăratul sens al cuvântului şi are voce, are un timbru special. De mult timp îl incurajez să se lanseze în zona muzicală, iar el a acceptat cu greu.

Acum am înţeles de ce avea reţineri. Piesa a fost foarte bine primită de public şi ca să nu vorbesc în termeni grei...a fost îndrăgită de oameni. Spun asta pentru că a făcut mai bine de 4 milioane de vizualizări pe youtube în mai puţin de o lună de la lansare doar pe varianta audio, din care 1 milion în prima săptămână. Cu toate că este o piesă bună şi evident iubită de oameni, Kiss FM a refuzat să o bage în playlist pe motiv că este un featuring cu Mihai Bendeac, iar el face parte din alt trust media.

De ce în anul 2013 încă se fac astfel de diferenţe pe un post mare de radio? Asta ar însemna că posturi precum Radio ZU să nu difuzeze melodiile lui Smiley, Andra, Marius Moga etc. Mi se pare trist că încă se iau astfel de decizii bazate pe concurenţă şi nu pe valoarea adevărată a produsului.

Nu ştiu cât de important este să câştigi, dar mai mult ca sigur e important să joci fair play. Am ales să fiu sinceră şi să îmi susţin public punctul de vedere pentru că mă doare. Am scris din suflet piesa şi am vrut să transmit sentimente reale. Oamenii au simţit, probabil ăsta e şi motivul pentru care "Doi în unu" este ascultată. Eu cred în corectitudine şi în şanse egale. Nu judec pe nimeni prin prisma culorii pielii, religiei, naţionalităţii, orientării sexuale. Mi se pare la fel de grav ca piesa mea să fie "judecată" prin prisma featuringului cu Mihai Bendeac", a declarat Delia pentru urban.ro, citat de Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod