Noul iubit al Laurei Cosoi face afaceri de succes cu covrigi

După mai mult de cinci ani de relație cu Smiley, Laura Cosoi l-a dat uitării în timp record pe acesta și l-a înlocuit cu un alt bărbat alături de care pare foarte fericită. În această

După mai mult de cinci ani de relație cu Smiley, Laura Cosoi l-a dat uitării în timp record pe acesta și l-a înlocuit cu un alt bărbat alături de care pare foarte fericită.

În această vară, Laura și Smiley au anunțat printr-un comunicat de presă că relația lor s-a încheiat, fără să dea explicații sau să divulge motivul despărțirii. Se pare că, actrița și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat și nu îl ascunde de ochii curioșilor.

Cel mai probabil, povestea dintre vedetă și acest tânăr, pe nume Cosmin, a început în luna septembrie, când aceasta a fost surprinsă de paparazzi Ciao cu un buchet imens de trandafiri în brațe, pe atunci doar de la un admirator secret.

Nu a mai durat mult și proaspătul cuplu a plecat în vacanță împreună la Paris. Dacă în perioada aceea, Laura Cosoi a postat poze pe blogul personal în diverse locații din Franța doar cu ea, acum vedeta a dezvăluit și personajul care a însoțit-o.

Ieri, Laura a decis să posteze pe blogul personal câteva fotografii cu ea și noul ei iubit și a ținut să precizeze că este foarte fericită alături de el.

“Am început un nou capitol în viaţa mea, o poveste frumoasă alături de un om minunat!”, a fost unul dintre comentariile blondei.

Se pare că, reporterii CanCan TV au aflat cine este miseriosul tânăr cu care Laura l-a înlocuit pe cântăreț.

Acesta este un om de afaceri în vârstă de doar 27 de ani, pe nume Cosmin, care deține un lanț de covrigării cunoscut în București.  S-a mai precizat și că bărbatul ar fi prieten bun cu Tudy, personajul controversat care a intervenit în căsnicia Oanei Zăvoranu cu Pepe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod