Andreea Marin Bănică îşi pregăteşte revenirea în televiziune

Andreea Marin a cunoscut adevarata faimă în perioada în care a prezentat emisiunea "Surprize, Surprize" şi a rămas în mintea tuturor ca fiind cea mai populară moderatoare TV. După această

Andreea Marin a cunoscut adevarata faimă în perioada în care a prezentat emisiunea "Surprize, Surprize" şi a rămas în mintea tuturor ca fiind cea mai populară moderatoare TV. După această etapa, vedeta nu s-a mai ocupat de televiziune, ea dedicându-se mai mult actelor de caritate. Acum, "Zâna" a primit o ofertă de muncă pentru o emisiune din Spania, despre care nu vrea să dea prea multe detalii.

Timp de nouă ani de zile, Andreea Marin Bănică a cunoscut succesul la cel mai ridicat nivel cu prezentarea "Surprizelor", dar s-a făcut remarcată în toate activităţile în care s-a implicat. La un interval considerabil de timp, vedeta este pe cale să apară din nou pe sticlă şi să încânte privitorii.

Zâna a primit o propunere pentru o emisiune din Spania, dar nu se grăbeşte cu confirmarea acestui lucru. În luna decembrie, vedeta are o întâlnire în Madrid pentru a afla mai multe detalii despre proiect, şi eventual, pentru a semna un contract de colaborare cu aceştia, spune ziarul Ring, citat de Libertatea.

"Nu mă grăbesc să vorbesc până când nu văd exact despre ce e vorba, voi călători luna viitoare la Madrid la invitaţia producătorului", a spus Andreea.

Vedeta se declară nemulţumită de cum stau lucrurile în televiziunea din zilele noastre şi o priveşte cu ochi critici: "Nu prea mai am plăcerea de a urmări un program TV atâta vreme cât violenţa verbală, bârfa, scenariile prost puse în practică sunt la ordinea zilei. Eu am o altă şcoală de televiziune în spate şi probabil nu mai sunt în pas cu vremurile".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod