Bianca Drăguşanu, cea mai "scumpă" vedetă de la "Dansez pentru tine"

Chiar dacă a fost eliminată şi s-a ales cu numeroase vânătăi, Bianca Drăguşanu a câştigat o sumă enormă de pe urma participării la "Dansez pentru tine". Vizibil fericită că a părăsit

Chiar dacă a fost eliminată şi s-a ales cu numeroase vânătăi, Bianca Drăguşanu a câştigat o sumă enormă de pe urma participării la "Dansez pentru tine". Vizibil fericită că a părăsit "ringul viselor", roşcata a avut numai de câştigat prin prezenţa ei timp de 4 ediţii ale emisiunii de la Pro TV.

Vinerea trecută, roşcata a ieşit din competiţie în urma duelului cu Nicoleta Luciu. Chiar dacă vedeta nu a intrat pentru bani, a avut parte de multă publicitate şi o recompensă mult prea mare pentru prestaţia sa pe tot parcursul concursului.

Alături de partenerul său de dans, Carol, Bianca a încercat să dea tot ce are ea mai bun, chiar dacă rezultatul nu a fost pe măsura aşteptărilor.

Patru ediţii de "Dansez pentru tine", plus multele ore de antrenament din spatele demonstraţiilor propriu-zise au fost răsplătite surprinzător de bine.

Surse din trustul Pro, citate de ziarul Click, spun că Bianca a câştigat 4.500 de euro pe ediţie, o sumă enormă ce nu a mai fost întâlnită până acum la vreo altă vedetă participantă.

Pentru că după doar patru ediţii, roşcata a părăsit ringul de dans, un calcul scurt face ca suma pe care aceasta a primit-o să fie de 18.000 de euro.

Vinerea viitoare o vom vedea din nou la duel pe Nicoleta Luciu, de data aceasta cu Şerban de la Animal X.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod