"Dansez pentru tine": Nicoleta Luciu trece prin chinuri groaznice!

Duelul care va avea loc în această seară, între Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu, a solicitat-o enorm pe brunetă. Nicoleta are mai multe coaste fisurate şi riscă să-i cadă unghiile din

Duelul care va avea loc în această seară, între Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu, a solicitat-o enorm pe brunetă. Nicoleta are mai multe coaste fisurate şi riscă să-i cadă unghiile din cauza antrenamentelor pe care le-a dublat pentru a rămâne în concurs.

În ediţia de astăzi, care începe la ora 20:30, vom avea parte de cel mai aşteptat duel de până acum din "ringul viselor". Atât Bianca, cât şi Nicoleta trec prin chinuri groaznice pentru a da tot ce este mai bun pentru partenerii lor de dans. Dacă de Bianca am aflat deja că are probleme grave cu piciorul stâng, acum aflăm că nici bruneta nu stă mai bine cu sănătatea.

Pentru că a intrat la duel, Nicoleta Luciu s-a antrenat dublu în această săptămână, ea petrecând 9 ore pe zi în sala de antrenamente. Din cauza solicitării foarte mari, corpul Nicoletei începe să cedeze încet,încet. Vedeta s-a ales cu coaste fisurate şi aproape că i-au căzut unghiile de la picioare.

"Am avut coaste fisurate pe partea stângă, acum pe partea dreaptă, m-am lovit tare la unghiile de la picioare şi unele cred că o să-mi şi cadă. Dar tot sunt fericită că sunt aici!", a declarat Nicoleta pentru ziarul Click.

Optimistă şi ambiţioasă din fire, bruneta nici nu se gândeşte că va ieşi din concurs şi se declară fericită în ciuda problemelor pe care le întâmpină:

"Nu m-am gândit deloc la eliminare. M-am gândit că o să iasă totul bine şi îmi doresc ca Hainer să câştige marele premiu".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod