Bianca Drăgușanu riscă să iasă de la “Dansez” înainte de duelul cu Nicoleta Luciu

Problemele Biancăi cu sănătatea par să nu se mai sfârșească. Pentru că la antrenamentele de luni, vedeta s-a accidentat la piciorul stâng, situația ei medicală îi pune piedici în duelul

Problemele Biancăi cu sănătatea par să nu se mai sfârșească. Pentru că la antrenamentele de luni, vedeta s-a accidentat la piciorul stâng, situația ei medicală îi pune piedici în duelul cu Nicoleta Luciu. Chia dacă medicii i-au recomandat o pauză, roșcata nu renunță și continuă să meargă la repetiții.

La vârsta majoratului, Bianca a suferit un accident și a fost la un pas de a-și pierde piciorul stâng. Pentru că problema s-a rezolvat cu o operație, vedeta a scăpat de amputare, dar nu și de repercusiunile care o urmăresc și acum.

 În urmă cu doi ani, vedeta a ajuns din nou cu același picior în ghips din cauza sensibilității pe care a căpătat-o în urma intervenției.

Luni, când se antrena pentru duelul ce va avea loc vineri pe Pro TV, Bianca s-a accidentat și a trebuit să primească îngrijiri la o clinică medicală. După control, vedeta a ieșit cu o proteză pe piciorul cu probleme și a fost sfătuită să ia o pauză de la dans pentru o perioadă.

Chiar dacă își pune sănătatea în pericol, Bianca a fost surprinsă ieri de paparazzi CanCan la Buftea, unde a mers pentru repetiții.

Surse ale ziarului citat spun că durerile prin care trece vedeta sunt de neimaginat, aceasta fiind nevoită să ia calmante și să fie atent urmărită de un medic.

Dată fiind starea ei de sănătate, nu ne putem aștepta decât la o ieșire din concurs chiar înainte de duelul cu Nicoleta Luciu, sau o eliminare garantată dacă aceasta va putea să facă față efortului depus pentru a participa la concurs.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod