Anda Adam nu regretă anii petrecuţi alături de Victor Slav. ”Au fost cei mai frumoşi!”

Anda Adam și Victor Slav au anunțat zilele trecute decizia de a se despărți după o relație aproape perfectă care a durat șase ani.  Deși au cerut intimitate cu privire la acest subiect,

Anda Adam și Victor Slav au anunțat zilele trecute decizia de a se despărți după o relație aproape perfectă care a durat șase ani.  Deși au cerut intimitate cu privire la acest subiect, artista a vorbit despre separarea de partenerul ei, dar a evitat să dezvăluie motivul despărțirii.

Invitată la „Happy Hour”, cântăreața a declarat că au hotărât de comun acord să se despartă, acest lucru nefiind planificat de mai demult. Chiar dacă a evitat să spună care este motivul, Anda Adam a ținut să precizeze că nu este vorba despre o altă femeie la mijloc și nu știe cine este cea cu care a fost surprins Victor zilele trecute.

“Lucrurile s-au întâmplat destul de repede, nu a anticipat nimeni acest lucru.

Nu vreau să vorbesc despre motivul despărțirii noastre. Nu știu cine este bruneta cu care a fost el surprins, dar nu acesta a fost motivul despărțirii. Decizia am luat-o de comun acord. Chiar dacă eram la concert, știam că va pleca”, a spus solista pentru Pro TV.

Cântăreața a dezvăluit că au vorbit despre căsătorie și că lucrurile erau destul de serioase între ei, dar era evident faptul nu își dorea acest lucru, preferând o relație fără acte.

“Noi tot am vorbit de căsătorie de multe ori, dar niciodată nu am găsit timpul necesar, plus că acel act este o formalitate și mereu am spus că sentimentele sunt importante”, a adăugat Anda.

Deși nu se gândește la o împăcare, artista vorbește despre anii petrecuți alături de Victor ca fiind cei mai frumoși din viața ei:

“Acești șase ani au fost cei mai frumoși din viața mea.

Nu pot să mă gândesc acum dacă va exista o împăcare. Nu e nici prea devreme, nici prea târziu pentru asta, dar nu mă pot gândi acum. Nu știu ce voi face de sărbători, nu mai știu acum, dar cred că voi fi un pic mai egoistă și îmi voi acorda mai mult timp mie.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod