Mircea Solcanu, atac la părinţii copilului ucis de câini. Reacţiile publicului

Deşi au trecut aproape cinci luni de la tragedia care a avut loc în Parcul Tei din Capitală unde un copil de numai patru ani a fost ucis de maidanezi, incidentul încă provoacă reacţii.

Deşi au trecut aproape cinci luni de la tragedia care a avut loc în Parcul Tei din Capitală unde un copil de numai patru ani a fost ucis de maidanezi, incidentul încă provoacă reacţii.

Mircea Solcanu, cunoscut publicului pentru aparițiile la emisiunile postului Acasă TV, a postat ieri un mesaj pe Facebook, în care critică aspru atitudinea familiei Anghel, familia copilului ucis de câini. Prezentatorul tv îi acuză pe aceştia că se folosesc de drama copilului lor pentru a apărea în presă şi pentru a face astfel rost de bani. Solcanu și-a exprimat revolta după ce tatăl lui Ionuț a susținut că a fost atacat recent de maidanezi când a mers la mormântul copilului.

"Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc? Aţi terminat banii, copilul e mâncat, dar nu-i nimic, mai aveţi unul.

Când se termină banii mai inventaţi că vă mușcă nişte câini. Dar ştiţi că sunteţi penibili. Numai pe voi şi pe familia voastră îi mușcă? Ori sunteţi javre şi câinii simt asta, ori aţi terminat banii şi vreţi alţii. Nu o să primiţi, duceţi celălalt copil să fie muşcat şi cine ştie, dacă Bianca e ocupată poate o să primiţi.

Sper însă ca Bunul Dumnezeu să va ia şi celălalt copil, nu sunteţi demni să creşteţi copii, pentru ca mai apoi să-i învăţaţi să fie cruzi cu animalele. Ce educaţie oferiţi copilului când voi doi sceleraţi vă ocupaţi viaţa cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparţin iubitorilor de animale?!? Acelaşi timp să-l folosiţi mai des în educaţia copilului care a rămas. Ce semănaţi aia o să culegeţi! Cum v-aţi imaginat că lasă Dumnezeu aşa Înger să-i otrăviţi sufletul cu ura voastră?!? Nu l-a lăsat, dar atenţie o să-l ia şi pe celelalt şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză.

Spor la bani şi la copii! Iar durerea e în suflet nu la cimitir sau la televizor... dar nu vedeţi că nu o cumpără nimeni?!?", sunt cuvintele dure postate de Mircea Solcanu pe Facebook.

Acuzat că dorește moartea unui copil nevinovat, realizatorul a revenit cu o explicație pe pagina sa. "Dar nu doresc moartea nimănui! Să fie clar! Doar că Dumnezeu dacă iubește sufletul acelui copil care a rămas în această familie, nu o să-l lase acolo. Pentru simplu fapt ca-l iubește", a scris Mircea Solcanu.

După câteva ore, prezentatorul a şters postarea de pe Facebook.

Postarea lui însă a stârnit numeroase reacţii, iar publicul s-a împărţit în două tabere: cei care îi dau dreptate lui Mircea Solcanu şi cei care îl acuză de cruzime. Iată cum au comentat cititorii Eva.ro postarea.

Ana-Maria Vladu îl atacă pe prezentator: "Tembel, labil psihic.... Cum poti sa urezi asa ceva unor parinti care nu se mai recunosc de durere???? Si de ce Dumnezeu postati asemenea cretinitati din partea unui scelerat????"

De aceeaşi părere este şi Roxana Prodan: "In orice context ar fi si orice motiv ar avea.....nu poți sa le dorești asa ceva, sa spui ca sa dea D-zeu sa le ia si celalalt copil....e crud, oricum ar fi."

Nici Feroiu Nicorel nu este de acord cu postarea lui Mircea Solcanu: "GASCANULE nu ti mai da tu cu parerea ca te ia hengheriii....sa vorbesti atunci cand o sa cresti un copil: PUNCT! !!!!!"

Enache Iulia critică şi ea reacţia prezentatorului: "DOAMNE, cum poti sa spui asa ceva.

Este o prostie. Sa doresti moartea unui copil nevinovat? Daca acel copil pateste ceva politia la tine sa vina prima data ca vei fi suspectul numarul 1 pentru cuvintele pe care le-ai spus. Sa iti fie rusine."

Postarea lui Mircea Solcanu pe Facebook are şi susţinători. Andrea Yasmina scrie: "dreptate are ce suflet ce nk nu ii ajung banii care i.a facut de pe emisiunii...sa se lupe sa faca adaposturi pt animalee nu cainii sunt devina sa fim seriosi sa foloseasca nenorocitele de fonduri pt animale sa nu mai hoinareasca pe strada si atunci nu o sa mai fie nici un mort daca ar fi murit din alte cauze nu cred ca se facea atata caz sa nu mai tot mearga pe la emisiuni si sa isi vada de copil."

Şi Sarah Paun îi dă dreptate prezentatorului: "Foarte tare. bravo lui macar unii mai au curajul sa zica ce gandesc daca faci copii asuma-ti responsabilitatea lor nu-i pasa la bunici/tatici etc ca tu vai muncesti si nu ai timp...de emisiuni au timp si de barfe scandaloase de genul pe saracul tatic era sa-l omoare 6 caini in cimitir...

serios?! copilul din pacate nu are dreptul de asi alege familia dar nici nu are de ce suferi din cauza imbecilitatii unora numiti ironic parinti..."

Mary Pitiu critică şi ea atitudinea părinţilor copilului mort: "Cand ala micu era la autopsie, maicasa scria povesti p Facebook, iar bunica plangea la maruta... in loc sa se ocupe de celalat copil care a ramas marcat p viata.. trist"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod