Mama copilului ucis de câini răspunde atacului lansat de Solcanu

După acuzaţiile dure aduse de prezentatorul de la Acasă TV, mama copilului ucis de câini răspunde mesajului critic postat pe Facebook de către Mircea Solcanu. Contactată de jurnaliştii de

După acuzaţiile dure aduse de prezentatorul de la Acasă TV, mama copilului ucis de câini răspunde mesajului critic postat pe Facebook de către Mircea Solcanu.

Contactată de jurnaliştii de la click.ro, Felicia Anghel, mama lui Ionuţ a declarat că este şocată de afirmaţiile dure făcute de prezentator. "E inimaginabil pentru mine! Nu pot să calific aşa ceva. Probabil că dânsul nu înţelege ce înseamnă să fii părinte, să creşti un copil şi apoi să-l pierzi", răspunde Felicia Anghel. La şase luni de la moartea tragică a copilului, toate atenţia se îndreaptă spre celălalt fiu al familiei Anghel, Andrei, susţine femeia.

"Încercăm să-l ferim, să nu vadă astfel de răutăţi. El încă merge la psiholog", a mai declarat Felicia Anghel.

Mircea Solcanu, cunoscut publicului pentru aparițiile la emisiunile postului Acasă TV, a postat marţi un mesaj pe Facebook, în care critică aspru atitudinea familiei Anghel, familia copilului ucis de câini. Prezentatorul tv îi acuză pe aceştia că se folosesc de drama copilului lor pentru a apărea în presă şi pentru a face astfel rost de bani. Solcanu și-a exprimat revolta după ce tatăl lui Ionuț a susținut că a fost atacat recent de maidanezi când a mers la mormântul copilului.

"Familia Anghel! S-a inventat munca.

Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc? Aţi terminat banii, copilul e mâncat, dar nu-i nimic, mai aveţi unul. Când se termină banii mai inventaţi că vă mușcă nişte câini. Dar ştiţi că sunteţi penibili. Numai pe voi şi pe familia voastră îi mușcă? Ori sunteţi javre şi câinii simt asta, ori aţi terminat banii şi vreţi alţii.
Nu o să primiţi, duceţi celălalt copil să fie muşcat şi cine ştie, dacă Bianca e ocupată poate o să primiţi," sunt cuvintele postate de Mircea Solcanu pe Facebook.

Astăzi, prezentatorul tv şi-a cerut scuze pentru cuvintele adresate familiei Anghel: "Încep prin a-mi cere scuze pentru postarea precedentă! Nu doresc moartea nimănui şi nu am avut nicio clipa intenţia să se înţeleagă acest lucru. Din nefericire, asta s-a înţeles şi îmi cer iertare public pentru proasta şi nefericita mea exprimare, e drept într-un moment de furie pe fondul unor suferinţe personale.

Regret totul şi sper ca familia Anghel, şi voi toţi, să-mi acceptaţi scuzele! Menționez că cele scrise în mod nefericit de către mine, nu reprezintă şi nu implică în niciun fel postul TV la care lucrez", a scris Mircea Solcanu pe pagina de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod