Anna Lesko, mai puţin de două luni până va deveni mamă. Şi-a arătat burtica!

Dacă a dezvăluit abia în luna a şaptea că va deveni mămică, acum Anna Lesko nu scapă nicio ocazie pentru a-şi striga bucuria şi pentru a arăta fanilor burtica de gravidă. Artista în

Dacă a dezvăluit abia în luna a şaptea că va deveni mămică, acum Anna Lesko nu scapă nicio ocazie pentru a-şi striga bucuria şi pentru a arăta fanilor burtica de gravidă.

Artista în vârstă de 35 de ani a intrat în cea de-a 30-a săptămână de sarcină şi aşteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mamă pentru prima dată. Anna a postat recent pe pagina de Facebook fotografii în care îşi arată cu mândrie burtica, însoţite de un mesaj pentru bebeluşul care urmează să vină pe lume: "Abia aştept să te cunosc, sufletul meu!".

Cântăreaţa urmează să nască la sfârşitul lunii martie şi deja a început pregătirile.

"Am primit de curând, de la cineva, un fel de ghid cu toate sfaturile şi situaţiile pentru viitoarele mămici, pe care-l studiez cu atenţie. De asemenea, m-am uitat prin toate magazinele pentru bebeluşi, să-mi fac o idee despre ce aş putea să îi cumpăr copilului", a povestit Anna pentru Libertatea.

De asemenea, vedeta a luat şi măsuri pentru a-şi proteja sarcina. "Fac mişcare în continuare, dar am redus cu 40 la sută efortul. Nu mai port tocuri şi nu mai conduc. Sunt cât se poate de precaută, fiind aşa de aproape de cel mai frumos moment din viaţa mea", a mai adăgat artista.

Tatăl copilului cântăreţei este Adrian Neniţă (28 de ani), alias DJ Vinny, colegul ei de scenă, cu care are are o relaţie de trei ani.

"Adrian este muzician şi provine dintr-o familie de muzicieni foarte respectată şi cunoscută atât în Basarabia, cât şi în România. Suntem împreună de trei ani. E o relaţie cât se poate de firească, cu bune şi rele. Important este că privim în aceeaşi direcţie şi asta contează. Căsătoria nu constituie o prioritate acum", a declarat Anna Lesko pentru Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod