Mihai Mitoşeru, "eu, vara mă bat"

După o noapte petrecută prin cluburile de pe litoral, Mihai Mitoşeru i-a tras un pumn în faţă unui puşti care l-a enervat. Bătaie în parcarea unui club de fiţe din Mamaia. Protagonistul,
După o noapte petrecută prin cluburile de pe litoral, Mihai Mitoşeru i-a tras un pumn în faţă unui puşti care l-a enervat.
Bătaie în parcarea unui club de fiţe din Mamaia. Protagonistul, Mihai Mitoşeru, s-a luat la bătaie cu un puşti care a îndrăznit să-i reproşeze ceva lui Neomi, iubita vedetei TV.
Potrivit ziarului Cancan, duminică dimineaţa, Mihai Mitoşeru şi iubita lui Neomi au provocat un scandal monstru în parcarea unui club. Se pare că Neomi s-a luat de o femeie cu care ar avea o altercaţie mai veche.
În acel moment, Edy Vasile, dansatorul Corinei şi fost concurent la "Dansez pentru tine!", a încercat să aplaneze conflictul. Însă, Mihai Mitoşeru a simţit nevoia să intervină şi să-i aplice o "corecţie" tânărului Edy.
"Edy nici nu îl cunoaşte pe Mitoşeru. Noi am avut spectacol în acel club, iar la ieşire, prietena lui Mitoşeru s-a luat de colega noastră de trupă. Zbiera la ea şi chiar a vrut să o lovească, moment în care el a intervenit şi i-a cerut să o lase în pace.
În acel moment Mitoşeru s-a luat de el şi l-a pus la punct, că de ce vorbeşte cu prietena lui. Noi am plecat apoi de acolo, dar iubita lui Mihai s-a ţinut după noi, zbiera în continuare şi chiar a aruncat cu votcă pe Edy. Când s-a întors să vadă cine a aruncat, s-a trezit cu un pumn în figură de la Mitoşeru.", a povestit o sursă din anturajul lui Edy pentru cancan.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod